Delabie

Kommenstraat 20
1070 Brussel

T: 0032 25 20 16 76

www.delabiebenelux.com
info@delabiebenelux.com


DELABIE, een rijke geschiedenis
Georges DELABIE, sanitaire groothandelaar in Parijs, neemt in 1927 de leiding over een gieterij in Friville, gelegen aan de Somme. Hier ontwikkelt hij hoofdzakelijk kranen en vloerhevels voor badkamers en keukens.
De volgende generaties streven steeds naar een groei van het familiebedrijf, maar willen de identiteit van het merk en de uitmuntende kwaliteit bewaren.
DELABIE beslist al snel de huishoudelijke markt achter zich te laten en zich te positioneren als specialist voor de publieke gebouwen. Ook vandaag is dit nog steeds de hoofddoelgroep.
De investeringen in Onderzoek en Ontwikkelingen zorgen er na verloop van tijd voor dat het merk staat voor hoogstaande kwaliteit. In minder dan een eeuw wordt DELABIE een onmiskenbare speler in de niethuishoudelijke markt van sanitair.
De DELABIE groep is vandaag Europees leider in kranen en sanitaire toebehoren voor publieke gebouwen en ontwikkelt zich internationaal verder door de opstart van filialen en overnames van bedrijven die toelaten het aanbod uit te breiden.
En dit is slechts het begin…

Nieuws gerelateerd aan Delabie

DELABIE

Negentig jaar expertise mag gevierd worden

Als Europees leider in kranen en sanitaire toebehoren voor publieke gebouwen is DELABIE nog vrij jong voor de Beneluxmarkt. Toch bestaat het familiebedrijf uit het Franse Picardië al 90 jaar. DELABIE vierde de verjaardag feestelijk op de VSK-beurs 2018 in Utrecht.

Lees meer »
Delabie

Sanitair voor de zorg, een specialisatie op zich

Delabie profileert zich bewust als een specialist in kranen en accessoires voor utiliteiten en meer specifiek voor de zorg. De producten zijn vanaf de eerste pennentrek ontworpen voor gebruik in het publiek sanitair, de patiëntenkamer, de verpleegsterpost of het operatie kwartier.

Lees meer »
BIM Delabie

DELABIE werkt met BIM

DELABIE stapt mee in de BIM werkmethodiek en biedt vandaag de meest gevraagde referenties aan als intelligent 3D-model.

Lees meer »
Delabie Showroom

Delabie: zorgsector vergt andere sanitaire oplossingen dan woningbouw

Sommige fabrikanten trachten alle klanten te behagen. Anderen, zoals sanitairspecialist DELABIE, focussen op één specifieke doelgroep. Dat DELABIE bij weinig particuliere bouwers een belletje doet rinkelen, deert de Franse fabrikant niet. Het bedrijf heeft in de zorgsector immers wel een stevige reputatie opgebouwd. Bouwen aan de Zorg ging op bezoek bij de hoofdzetel in het Noord-Franse Friville.

Lees meer »