Dormakaba

Dormakaba Belgium N.V
Lieven Bauwensstraat 21a
8200 Brugge

T: +32 (0)50 45 15 70
E: info.be@dormakaba.com
W: www.dormakaba.be

Dormakaba Nederland BV
Dalwagen 45
6669 CB  Dodewaard

T: +31 (0)88 352 33 33
E: info.nl@dormakaba.com
W: www.dormakaba.nl


Uw vertrouwde partner voor slimme en veilige toegangsoplossingen

Met meer dan 150 jaar ervaring en miljoenen geïnstalleerde producten en oplossingen over de hele wereld, is dormakaba uw betrouwbare partner voor een veilige en slimme toegang tot gebouwen en ruimten.

Het product portfolio omvat vergrendelingssystemen met cilinders en sloten, elektronische toegangsoplossingen, fysieke toegangssystemen, automatische deursystemen, een uitgebreide reeks deurscharnieren, deurdrangers en stoppers, cilinders, sleutels en sleutelsnijmachines. De reeks wordt aangevuld met producten voor tijds- en bedrijfsgegevensregistratie, veiligheidssloten en hotelsloten, horizontale schuifwanden en mobiele akoestische wanden. Dormakaba biedt innovatieve, betrouwbare toegangs- en beveiligingsoplossingen voor zowel hotels, winkels, sportfaciliteiten, luchthavens, ziekenhuizen, thuis of op kantoor.

Het aanbieden van technische informatie en het begeleiden van de klant in zijn zoektocht naar een totaaloplossing maakt deel uit van de dormakaba-missie, dit zowel in de ontwerpfase, tijdens de bouw maar ook nadat het gebouw in gebruik is genomen.

Nieuws gerelateerd aan Dormakaba

Dormakaba

Oplossingen voor de zorgsector

Ziekenhuis, kliniek, seniorencomplex, verpleeghuis, dementie-instelling, psychiatrie, medisch centrum, dokterspraktijk, apotheek – voor al deze faciliteiten en hun individuele ruimtes bieden wij u een breed scala aan diensten en een gevarieerd portfolio aan toegangsoplossingen.

Lees meer »