Dräger

Huygensstraat 3-5
2721 LT Zoetermeer
Postbus 874
2700 AW Zoetermeer
+31 (0) 79 3444 666
Customer Support Sales Medische Apparatuur
+31 (0) 79 3444 870
+31 (0) 79 3444 747

Customer Support Centre Service

+31 (0) 79 3444 850
+31 (0) 79 3444 747

Technologische oplossingen van Dräger bieden méér dan alleen een direct functionele waarde voor uw patiënten en ondersteuning voor uw klinische team. Daarnaast leveren de systemen nuttige informatie tot optimalisatie van beheersactiviteiten van afdelingen en/of in het gehele ziekenhuis. Het is onze passie om Technology for Life te ontwikkelen om de kwaliteit van de zorg te verbeteren en tegelijkertijd de kosten te verlagen.

Onze oplossingen worden ontworpen en geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Al meer dan 100 jaar zijn onze experts begaan met het u ter beschikking stellen van de meest geavanceerde en betrouwbare innovaties. Zij helpen medici om de therapeutische grenzen te verleggen en bieden ziekenhuizen efficiënte, rendabele en duurzame oplossingen voor de uitdagingen in de acute medische zorg.

Nieuws gerelateerd aan Dräger

Bedwandpanelen

Bedwandpanelen minder vaak standaard

De laatste jaren kiezen ziekenhuizen steeds minder vaak voor standaard bedwandpanelen en wordt vaker maatwerk gevraagd. Niet alleen passend bij het interieur van de patiëntenkamer, maar ook uitgerust met de nieuwste functionaliteiten.

Lees meer »
OK assortiment Dräger Nederland

Dräger Nederland breidt OK-assortiment verder uit

Door de krachten te bundelen met twee andere Duitse bedrijven, Schmitz u. Söhne GmbH & Co. KG en HT Group GmbH, levert de onderneming tegenwoordig naast operatietafels eveneens de geconditioneerde ruimten zelf, met behulp van modulaire OK-wanden en -plafonds.

Lees meer »
Gassendistributiesystemen

Gassendistributiesystemen: een medisch hulpmiddel!

Apparatuur die medisch personeel op een afnamepunt aansluit, is altijd een medisch hulpmiddel en als zodanig gekwalificeerd. Het leidingsysteem staat in dienst van die hulpmiddelen. Dat is de reden voor Dräger om alleen gassendistributiesystemen te leveren met de conformiteitsverklaring dat deze als medisch hulpmiddel zijn gebouwd. Die garantie geeft Dräger als kwaliteitswaarborg.

Lees meer »
OK-complex St Jansdal

Nieuw OK-complex St Jansdal: Gericht op primaire processen, voorzien van innovatief luchtventilatiesysteem

Het Harderwijkse Ziekenhuis St Jansdal is sinds januari voorzien van zes compleet nieuwe, vervangende OK's en een centrale sterilisatieafdeling – gebouwd boven de bestaande afdeling Spoedeisende Hulp en huisartsenpost. De nieuwe OK's zijn generiek uitgevoerd en voorzien van het innovatieve luchtventilatiesysteem Opragon. Alle operatiekamers worden hiermee volledig voorzien van HEPA-gefilterde lucht. “Met dit systeem nemen de kansen op wondinfecties af.”

Lees meer »

Duurzaam denken vanaf de ontwerpfase

Met ingang van 1 juli 2015 beschikt Dräger over een nieuwe huisvesting in Zoetermeer. Een gebouw waarin duurzaamheid, (eigen) technologie en gezondheid alle aandacht hebben gekregen. Een korte kennismaking met twee samengevoegde divisies.

Lees meer »