Gerflor

Verkoop binnendienst Nederland:
Gerflor Benelux B.V.
Doctor Holtroplaan 30
5652 XR Eindhoven

Tel: + 31 (0) 40 266 1700
Fax: + 31 (0) 40 257 4689
E-mail: gerflornl@gerflor.com
Website: www.gerflor.nl

Facebook   Youtube
LinkedIn    Pinterest

Bent u op zoek naar de juiste vloer voor een renovatieproject, nieuwbouw of verbouwing? Wilt u graag weten welke vloer het beste bij uw ruimte en toepassing past? Of bent u op zoek naar bepaalde accessoires of bescherming van hoeken, deuren of wanden? Ontdek al onze producten en prachtige designs.

Gerflor heeft een breed scala aan producten voor al uw behoeften en wensen.

 

 

Nieuws gerelateerd aan Gerflor

Gerflor neemt de Linoleum activiteiten van DLW over

Op 6 februari 2018 heeft Gerflor een principe akkoord bereikt om de Linoleum activiteiten van DLW over te nemen. De transactie zal naar verwachting in maart 2018 worden afgerond, afhankelijk van de goedkeuring van de mededingingsautoriteiten.

Lees meer »
Vloer GGZ Breburg Gerflor

GGz Breburg nog steeds tevreden over Gerflor-vloeren

GGz Breburg is een specialistische instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Midden- en West-Brabant. Op één van de grotere woonlocaties in Breda werden in 2010 Gerflor-vloeren geïnstalleerd. Hoe zien de vloeren er zeven jaar later uit? Is GGz Breburg tevreden over de uitstraling en het onderhoud?

Lees meer »

Treant Zorggroep kiest voor pvc-vloeren

Treant Zorggroep omvat drie ziekenhuislocaties en twintig centra voor verpleeg- en ouderenzorg in de regio Hoogeveen-Emmen-Stadskanaal. Wanneer op een locatie renovatie aan de orde is, wordt steevast gekozen voor de pvc-vloeren van Gerflor.

Lees meer »

Gerflor Benelux

Gerflor Benelux ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve, duurzame en decoratieve vinyl vloerbedekking, wandbescherming en leuningen voor projecten, woningen en sportaccommodaties.

Lees meer »