Lensen

Postbus 2063, 5300 CB Zaltbommel
Schimminck 1, 5301 KR Zaltbommel
T +31(0)88 599 05 99
F +31(0)88 599 05 00
info@lensen.nl

Onze bijdrage aan projectinrichting bestaat, naast het leveren van op maat ontwikkelde plannen, vooral uit een professionele begeleiding en succesvolle uitvoering.

In ruim 35 jaar ontwikkelden wij ons tot experts die uw organisatie graag ondersteunen en begeleiden bij het realiseren van de meest gecompliceerde projectopdrachten in de gezondheidszorg, horeca of kantooromgeving. Lensen Projectinrichters, uw persoonlijke partner in beleving.

Nieuws gerelateerd aan Lensen

Lensen Projectinrichters

Projectinrichting: Van klinisch wit tot rode luche

Lensen Projectinrichters is van huis uit, met Frank Lensen als oprichter, een familiebedrijf. Het begon veertig jaar geleden met stoffering en raamdecoratie en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van totaalinrichting.

Lees meer »
Lensen

Lensen in New Inspirium in Breda

“Het New Inspirium-podium spreekt me enorm aan, maar wat vooral de doorslag heeft gegeven om ons er bij aan te sluiten, is de kwaliteit van de partners. Het verbindt een innoverende groep ondernemers.

Lees meer »
Moduleo

Puzzelen naar een indrukwekkend eindresultaat

Het was een lastige puzzel, maar de vloer voor het nieuwe ontmoetingsplein van Lensen Projectinrichting in Zaltbommel ligt er fantastisch bij. “Hier kunnen we echt indruk mee maken. Wij hebben gekozen voor patroon Diamond van de Moduleo Moods collectie in 3 verschillende kleuren.”

Lees meer »