Renson

Industriezone 2 Vijverdam, Maalbeekstraat 10,
B-8790 WAREGEM
Tel +32 56 62 71 11
Fax +32 56 60 28 51

Over Renson

‘Creating Healthy Spaces’, zo luidt de baseline van Renson. Als trendsetter in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen stelt dit dynamisch familiebedrijf dan ook alles in het teken van een gezonde en comfortabele leef- en werkomgeving. Door sterk in te zetten op innovatie, communicatie en internationalisatie zit Renson de toekomst op de hielen, steeds met de focus op een gezond en comfortabel binnenklimaat in woningen, appartementen, kantoren, scholen en zorginstellingen. De nadruk ligt op duurzame totaalconcepten, die tegemoet komen aan de behoeften op het vlak van energiezuinigheid, akoestiek en design.

Hoewel sterk lokaal verankerd, draagt Renson z’n visie ook steeds internationaler uit, getuige het sterke distributienetwerk dat intussen tot de USA, Rusland, het Midden-Oosten, Azië en zelfs Australië reikt. Daarmee zet Renson z’n ambitie kracht bij om uit te groeien van een Belgisch bedrijf naar een wereldspeler in ventilatie, zonwering en outdoor-concepten.

Beleef de wereld van Renson

Nieuws gerelateerd aan Renson

Renson bedrijfsfilm

Renson lanceert nieuwe bedrijfsfilm

Renson heeft een gloednieuwe bedrijfsfilm klaar. De Belgische trendsetter in ventilatie, zonwering, terrasoverkappingen en gevelbekleding zweert bij innovatie en kwaliteit en trekt die lijn nu ook door in z’n corporate film.

Lees meer »
binnenklimaat

Gezond binnenklimaat voor bewoners, personeel en bezoekers

Een onderhoudsvriendelijk ventilatiesysteem, een gezond binnenklimaat en een goed thermisch comfort. Dat waren de basisvoorwaarden voor de technieken in het nieuwbouwproject bij WZC Parkhof in Machelen (Brussel). En dat resulteerde in het C+-systeem van Renson, aangevuld met voorverwarmingselementen voor de toevoerroosters en een centrale afvoerunit met decentrale regeling per kamer.

Lees meer »