Vervoort

Edisonstraat 3
5051 DS Goirle

Tel: +31 (0)13-534 00 34
Fax: +31 (0)13-534 00 35
Email: info@vervoort.nl

Vervoort horeca-, project en zorgmeubilair
Bij Vervoort vindt u meer dan een uitgebreide collectie horeca,- project en zorgmeubilair. Een gespecialiseerd team van interieurontwerpers en stylisten creëren samen met u de omgeving waarin uw bezoekers, bewoners en werknemers zich vertrouwd en thuis voelen.

Kom onze uitgebreide collectie bekijken en maak kennis met onze visie op Hospitality en Gastvrije zorg.

Nieuws gerelateerd aan Vervoort

Vervoort Meubelen

meedenken, expertise en gastvrijheid

Meedenken, veel kennis van zaken en gastvrijheid. Het zit allemaal in het DNA van Vervoort Meubelen. Een gesprek met de leden van de zorgtak van het Goirlese bedrijf leert dat de inrichting van zorginstellingen maar ook van privéhuizen voor senioren steeds meer aan een modern tijdsbeeld beantwoordt.

Lees meer »
Heerhugowaard

Alles bij de hand in Heerhugowaard

Heerhugowaard is een nagelnieuw woonzorgcentrum rijker. Hugo-Waard is een combinatie van zorgappartementen en sociale huurwoningen voor senioren. Benodigde zorg is er binnen handbereik. Verhuizen vanwege een veranderde zorgbehoefte is niet meer nodig.

Lees meer »
Vervoort Zorgtotaal 2017

Vervoort presenteert ‘Smaakvol wonen’ tijdens Zorgtotaal 2017

Traditionele inrichtingen in een nieuw jasje, waarbij smaak, kleur en sfeer een belangrijke beleving geven. Niet alleen de functionaliteit van meubilair, waar vanzelfsprekend rekening mee wordt gehouden, spelen een rol bij de keuze van een inrichting, maar vooral de omgeving waarin het meubilair komt te staan, is bepalend voor het gevoel van eenheid, veiligheid en herkenbaarheid.

Lees meer »
de leyhoeve tilburg

‘Horeca zoals het hoort’ in de Leyhoeve

De Leyhoeve Tilburg | “Bij de inrichting van de lounge en de restaurants van Woonlandschap De Leyhoeve hebben we onze zorgkant losgelaten. Even geen speciale bekleding, knopgrepen en andere aan de zorg gelieerde aspecten, maar een stijl die jong en oud aanspreekt ....

Lees meer »