Jaarboek

Al sinds 2000 vormt het tweemaandelijkse vaktijdschrift Bouwen aan de Zorg een gevestigde waarde voor met name facilitaire beslissers en zorgmanagers, architecten, directieleden, gebouwbeheerders en andere eindverantwoordelijken in de zorgsector in Nederland en Vlaanderen. Gericht op dezelfde doelgroep verschijnt eenmaal per jaar het Bouwen aan de Zorg Jaarboek.

Aan de hand van heldere en overzichtelijke redactionele presentaties vindt de lezer hierin een inspirerend en informatief overzicht van toonaangevende bedrijven en organisaties. Kernactiviteit en doelstelling van het Jaarboek Bouwen aan de Zorg is om kwalitatief hoogwaardige informatie te leveren. Het jaarboek is dynamisch, stijlvol, helder en objectief.


Adverteren in het Bouwen aan de Zorg Jaarboek
Eenmaal per jaar verschijnt het Bouwen aan de Zorg Jaarboek. Het is een dynamisch, stijlvol, helder en objectief vademecum voor beslissers en facilitair verantwoordelijken in de zorgsector in Nederland en Vlaanderen. Dit fraai vormgegeven naslagwerk biedt uitstekende mogelijkheden voor een redactionele bedrijfspresentatie en/of advertentie. Benader uw markt op stijlvolle, maar vooral efficiënte wijze met het Bouwen aan de Zorg Jaarboek

Neem voor meer informatie contact op met:

Patty Ros
E: p.ros@louwersuitgevers.nl
T: +31 495 450095