Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

Wat kunnen wij u bieden?

Aantrekkelijke samenwerkingspakketten of een voorstel op maat

Bouwen aan de Zorg is al decennia hét vakblad over bouwkundige ontwikkelingen in de Nederlandse en Belgische zorgsector. Het bestaat naast een tweemaandelijks print magazine uit een omvangrijk communicatienetwerk, toegespitst op facilitaire beslissers, architecten, directieleden, gebouwbeheerders en andere eindverantwoordelijken. Via een krachtige combinatie van online, digitale nieuwsbrieven en social media wordt dagelijks unieke, actuele content met deze voor u relevante doelgroepen gedeeld. Door alle kanalen continu te optimaliseren, creëren we niet alleen een groot bereik maar ook effectieve contactmomenten met de juiste bedrijven en beslissingsnemers.

Een samenwerking met Bouwen aan de Zorg gaat verder dan adverteren. Wij concentreren ons op inhoud, kwaliteit en maximaal rendement voor uw organisatie. Hiertoe bieden wij diverse promotionele pakketten aan, waar onze projectmanagers u telefonisch veel meer over kunnen vertellen. En mocht u specifieke wensen of doelstellingen hebben, dan brengen onze media strateeg en campagne marketeer graag een maatwerkadvies uit. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

  Vraag vrijblijvend de mediakaart aan of neem contact op met onze projectmanager voor meer informatie:


  Projectmanagers

  Contact

  Mark de Lau

  Projectmanager

  Wilt u meer informatie en/of een plek reserveren in het Bouwen aan de Zorg Jaarboek 2021? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!

  Contact

  Patty Ros

  Projectmanager

  Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

   Stuur ons een bericht

   Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

   Details