Adverteren

 

Adverteren in het vaktijdschrift Bouwen aan de Zorg:

Bouwen aan de Zorg is een veelzijdig tijdschrift voor iedereen die op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen met betrekking tot de bouw in de zorg. Sinds 2000 vormt het tweemaandelijkse vaktijdschrift Bouwen aan de Zorg een gevestigde waarde voor met name facilitaire beslissers en zorgmanagers, architecten, directieleden, gebouwbeheerders en andere eindverantwoordelijken in de zorgsector in Nederland en Vlaanderen.

De formule is dusdanig dat het magazine geen tijdschrift is voor een beperkte doelgroep of interessegebied. Integendeel: het is een compleet tijdschrift voor de professional maar ook andere betrokken partijen en geïnteresseerden. Ook u, als gerenommeerde speler kunt uw bedrijf en diensten op exclusieve en toonaangevende wijze presenteren aan een zeer geïnteresseerde en gerichte lezersdoelgroep. Benader de markt op stijlvolle wijze met Bouwen aan de Zorg.


Adverteer op de meest complete startpagina over ontwikkelingen in de zorgsector via het online platform www.bouwenaandezorg.eu:

U kunt op deze webpagina de laatste ontwikkelingen uit de branche volgen. Deze site bestaat uit een redactioneel gedeelte en de bedrijvenindex met een overzicht van de meest gerenommeerde bedrijven. Om de beslisser op eenvoudige wijze naar de gerenommeerde bedrijven in de branche te leiden is er www.bouwenaandezorg.eu, de grootste, meest uitgebreide en best vindbare website voor bouwprofessionals in de zorgsector.

Neem voor meer informatie contact op met:

Patty Ros
E: p.ros@louwersmediagroep.nl
T: +31 495 450095


Vul hieronder uw gegevens in om de mediakaart te downloaden


Online aanleveren
Het is mogelijk uw advertentie online bij ons aan te leveren via:
www.wetransfer.com stuur deze naar traffic@louwersmediagroep.nl
Wilt u vermelden welk tijdschrift en nummer het betreft?