Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Thema's

‘1 op de 10 liften wereldwijd is er een van Orona’

_Q8A8434LR kopiëren

Tekst | Tekst en beeld | Coopman Orona

22 februari 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

1 op de 10 liften wereldwijd is er één van Orona. ORONA richt zich op het ontwerpen, vervaardigen, installeren, onderhouden en moderniseren van mobiliteitsoplossingen, zoals liften, roltrappen en rolpaden. 

Milieuvriendelijk ontwerpen

ORONA is wereldwijd de eerste liftfabrikant die op basis van de norm ISO 14006 is gecertificeerd voor milieuvriendelijk ontwerpen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze verbintenis zorgt voor een concurrentieel en strategisch voordeel in al haar aspecten: sociaal, ecologisch en economisch.

Marktleider in de zorgsector

In België is Coopman Orona nv marktleider in de zorgsector : zowel in ziekenhuizen als in rusthuizen. Tot onze referenties behoren onder andere AZ Groeninge in Kortrijk, AZ Damiaan in Oostende, Maria Middelares in Gent en zeer recent het AZ Sint-Maarten in Mechelen. Ten behoeve van de zorgsector beschikken wij over hoog performante oplossingen die zich kenmerken in een grotere oppervlakte van de lift, aangepaste sturingen, vandaalbestendige afwerking en kwalitatieve deuren. Dit moet er toe bijdragen dat de klant optimaal gebruik kan maken van zijn liften. Wij streven ernaar om met aangepaste onderhoudsprogramma’s de up-time van de lift zo hoog mogelijk te houden.

Persoonlijk en dichtbij

Service en Klantentevredenheid dragen wij hoog in het vaandel : opgeleide techniekers, een eigen call center en een centraal magazijn met wisselstukken ondersteunen onze werking. De workcenters dragen er eveneens toe bij dat wij steeds dicht bij de klant aanwezig zijn – getuige onze slogan bij ons logo
“Persoonlijk en dichtbij” . 

Wij zijn een team van mensen !

Proactief – toegankelijk – pragmatisch en toegewijd. Proactief omdat we onvermoeibaar zijn in het streven en verlangen naar voortdurende verbetering. Toegankelijk omdat we zorgen voor onze relaties vanuit nabijheid en vertrouwdheid. Wij begrijpen de behoeften van onze klanten. Pragmatisch omdat we praktisch en efficiënt ingesteld zijn. 

Dat we toegewijd zijn uit zich in onze eerlijkheid – we willen fair zijn tegenover onze klanten en onze medewerkers. Wij zijn een team van mensen.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details