Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
150 mobiele plafondsystemen voorzien in flexibiliteit in RadboudUMC
Lopital heeft geadviseerd om te kiezen voor flexibiliteit: een uitgebreid netwerk van plafondsystemen en een beperkt aantal motoren op de loopwagens.

150 mobiele plafondsystemen voorzien in flexibiliteit in RadboudUMC

Patrick Konings, accountmanager van Lopital, kijkt nog even terug op de eerste aanzet van het project, eind 2019. “We waren al eerder betrokken bij de plaatsing van systemen in het RadboudUMC. Nu werden we door de bouwers, verenigd in Bouw 4Care, benaderd mede vanwege onze expertise van de installaties en de daaraan gekoppelde kwaliteit.” De gesprekken met Glen de Vrede (Bouw 4Care) leidden naar de opdracht voor de plaatsing van de plafondsystemen. “In die gesprekken kwam uiteraard ook de levering van motoren voor de plafondsystemen naar voren. We hebben geadviseerd om te kiezen voor flexibiliteit: een uitgebreid netwerk van plafondsystemen en een beperkt aantal motoren op de loopwagens. Die kunnen met de hoogwaardige rails worden ingezet, afhankelijk van de behoeften op de kamers.”

Het directiebesluit over het precieze aantal motoren verwacht Konings in oktober. “Maar wij hebben met ons uitgebreide, zo’n 600 meter, mobiele plafondsystemen voorgesorteerd op efficiënt motorgebruik.” Hij geeft aan dat behalve kennis van zaken ook tal van andere aspecten de doorslag gaven om voor Lopital in Oisterwijk te kiezen. “Natuurlijk is de duurzaamheid van het systeem en de betrouwbaar en capaciteit van de motoren van immens belang. Maar ook onze aanpak en de snelheid, netheid en accuraatheid van onze monteurs dragen bij aan de keuze. Op dat vlak hebben we in het verleden ons visitekaartje al afgegeven. Ze weten bij het RadboudUMC wat ze van Lopital kunnen verwachten als het gaat over zorg, nazorg en service. In combinatie met een kwaliteitsproduct geven ook dat soort details vaak de doorslag.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details