Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
2, 3 en 4 april Hacking Health Amsterdam | In ongewone teams werken aan buitengewone oplossingen!

2, 3 en 4 april Hacking Health Amsterdam | In ongewone teams werken aan buitengewone oplossingen!

Van 2 t/m 4 april 2020 in één fantastisch weekend aan de prachtige doelstelling gezonde en gelukkige Amsterdammers werken! Samen met patiënten, zorgprofessionals, designers, programmeurs en ondernemers slimme ideeën uitwerken tot échte oplossingen, wie wil dat nou niet? 

Focus van de hackathon

Tijdens Hacking Health Amsterdam staat niet de patiënt en haar ziekte, maar de burger en haar gezondheid centraal. We willen tijdens dit evenement in 2,5 dag oplossingen vinden voor knelpunten/uitdagingen die voor velen van ons herkenbaar zijn uit de dagelijkse praktijk. De focus ligt op:

◾ de burger in regie op zijn gezondheid
slim gebruik van gezondheidsdata

Iedereen die een knelpunten/uitdaging ziet of ervaart kan deze aandragen, een zogenoemde pitch. De organisatie maakt een selectie van 25 pitches waarvoor tijdens de hackathon over een oplossing wordt gedacht.

In multidisciplinaire teams (van zorgprofessional tot programmeur en van designer tot student) werken we aan de pitches. Dit zijn de hackers. Een hacker kraakt geen codes, valt geen netwerken ongevraagd binnen, maar kraakt zijn hersenen en denkt mee aan oplossingen voor de geselecteerde pitches. Deze teams worden tijdens de hackathon gevormd. Met hulp van coaches en een expert team werken zij aan hun prototype. Ook worden er allerlei workshops gegeven.

Meld je aan als pitcher of hackers voor Hacking Health Amsterdam!

Loop jij over van ideeën om zorg en welzijn te verbeteren? Of zet je graag jouw expertise in om de ideeën van anderen te realiseren? Meld je dan aan om deel te nemen aan Hacking Health Amsterdam.
Meer informatie en aanmelden

Wanneer en waar?

Do 2 april (16.00 – 22.30h) / vr 3 april (07.30 – 23.00h) / za 4 april (07.30 – 18.00h)
Locatie: Broedplaats Contact Amsterdam

Voorbereidende meet-ups 

Heb jij een pitch ingebracht? Of denk je eraan een knelpunten/uitdaging in te brengen? Kom dan naar een van de meet-ups op 25 of 26 februari of 3 maart van 16.00 – 19.00h. Tijdens deze ‘meet up’ presenteer je het idee dat je wilt inbrengen bij de hackathon en krijg je een pitchtraining om jouw presentatie te verbeteren of aan te scherpen. Ook krijg je een design workshop waarin je meer leert over ontwerpen en innoveren. Leuk en leerzaam dus!
Bekijk hier de locaties van de meet-ups en meld je aan met jouw idee/knelpunt

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details