Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
27 jaar innovatie en techniek in intensive care, high care en medium care
Met haar producten heeft Heijneman Medical een groot aantal hybride en Iort-operatiekamers ingericht.

27 jaar innovatie en techniek in intensive care, high care en medium care

Deze producten innoveren geregeld. Zo is het nu al mogelijk om de zwaarste anesthesiemachine of apparatentoren van de vloer te tillen met een dubbelarmige pendel met een reikwijdte van 2,60 meer!

Tekst en beeld | Heijneman Medical

De door Heijneman Medical geleverde voorzieningenbruggen volgen elke vorm van het inblaasplenum, waardoor de nieuwe WIP-richtlijn geen enkel probleem meer is. Dit werd onlangs bewezen in ziekenhuis Bernhoven in Uden en het Laurentius Ziekenhuis Roermond.

Ook op het gebied van intensive care, high care en medium care heeft Heijneman Medical haar sporen verdiend met ruim 350 bedplaatsen. De productlijn van wandgoten en -panelen voor holding, recovery, behandelkamers en verpleegafdelingen is recent geredesigned en voldoet aan de hedendaagse eisen en wensen.

De productlijn van wandgoten en -panelen voor holding, recovery, behandelkamers en verpleegafdelingen is recent geredesigned en voldoet aan de hedendaagse eisen en wensen.

De LED operatielampen van KLS Martin zijn niet alleen in Nederland marktleider, maar in heel Noord-Europa. Niet alleen de lichttechnische mogelijkheden (kleurtemperatuur, lichtveldvorm, etc.) zijn uniek, ook de ophangmogelijkheden met extra lange armen voor bijvoorbeeld hybride operatiekamers en de toepasbaarheid van camera’s in de lamp maken het tot een top product.

Leverancier, partner en vraagbaak

Inmiddels heeft Heijneman Medical een groot aantal hybride en Iort-operatiekamers met haar producten ingericht. Naast leverancier van hoogwaardige producten is Heijneman Medical ook partner en vraagbaak van en voor gebruikers en ziekenhuistechnici. Bovendien kan het familiebedrijf uit Lopik (technische) trainingen verzorgen en onderhoudscontracten aanbieden.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details