Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Thema's

360 graden-concept omvat hele levenscyclus

naamloos-1-kopieren-3

21 februari 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Het 360 graden-concept van wissner-bosserhoff omvat meer dan het leveren van bedden. Het is een uitgebreid concept rondom liggen en bestrijkt de hele levenscyclus van een mens. “Van geboorte tot de laatste levensfase”, zegt Agnes Stevens, Sales Manager Cure bij wissner-bosserhoff. “Baby- en kinderbedden, universele en ic-bedden maar ook verlosbedden.”

Stevens benadrukt dat elk bed zijn specifieke kenmerken heeft en dagelijks in de praktijk zijn nut bewijst voor de betreffende doelgroep. Behalve klinieken en zorginstellingen voorzien van maatwerkbedden, is ook de nazorg bij het team van Stevens in vakkundige handen. “Vanuit onze jarenlange ervaring in ziekenhuizen en de instellingenbranche, hebben we veel expertise.” Ze doelt daarbij op de serviceverlening over de volle breedte van het beddenspectrum. “Wij willen een partner zijn van onze klant. Aan begeleiding en ondersteuning tot op de afdeling hechten we veel waarde.” Ze komt nog even terug op het ‘duobed’. “Een toepassing, die zijn weg vindt in ziekenhuizen en hospices en de partner van de mogelijkheid voorziet bij zijn of haar naaste te verblijven.” Stevens wijst ook nog op de valpreventie met de bedhekken en noemt nog een reeks accessoires, die de zorg voor zowel de verzorgende als de patiënt comfortabel maken.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details