Floorcure
01:41
17-10-2018

Alle vloeren steeds in topconditie!

Floorcure biedt kosten- en tijdsbesparende oplossingen voor renovatie en herstel van zowel oude als nieuwe vloeren. Door gebruik en toepassing van de beste producten en behandelingstechnieken, zijn uw vloeren, zonder deze uit te breken, in een recordtijd terug als nieuw.

Vloeren worden door intensief gebruik en verkeerd onderhoud te vaak en te snel vervangen. In 95% van de gevallen is de vloer perfect te herstellen en is het niet nodig de vloer uit te breken om een nieuwe te laten leggen. Hierdoor bespaart u veel kosten en tijd. Dit geldt ook voor nieuwe vloeren die beschadigd zijn door bijvoorbeeld (ver)bouwwerken. Uw ruimtes zijn daardoor snel terug operationeel.

Eerste reiniging
Daarnaast kan Floorcure instaan voor de eerste reiniging en onderhoudsbehandeling na plaatsing, evenals andere werkzaamheden. Naast het verwijderen van het bouwvuil (eerste reiniging) kan er ook een noodzakelijke eerste behandeling worden uitgevoerd bij bepaalde vloertypes, met als doel een onderhoudsvriendelijke vloer voor de reguliere schoonmaak. Ten slotte biedt Floorcure groot onderhoud aan om uw vloer in topconditie te houden. Er kan een Floorcare Plan worden opgesteld op maat van uw behoeften, zo heeft u een instrument om het dagelijks en wekelijks onderhoud op te volgen

Antislip
In de zorgsector staat veiligheid en hygiëne voorop. Ook de vloeren moeten deze eigenschappen bezitten. Floorcure biedt de mogelijkheid om vloeren zowel méér als minder antislip te maken en toch onderhoudsvriendelijk te zijn. Dit is vooral aan te raden in natte ruimtes, op hellingen, …. Door het aanbrengen van een antislip coating wordt de veiligheid van alle gebruikers van de vloer verzekerd. 

ESD veilig
De belangrijkste eigenschap van ESD is het verzekeren van een correcte geleiding. Op deze manier worden niet alleen apparatuur en elektronische componenten beschermd, maar ook de veiligheid van alle artsen, verplegers, patiënten, … gewaarborgd. Floorcure beschikt over de nodige expertise om deze vloeren te reinigen en coaten. Daarnaast zorgt Floorcure er zo voor dat de vloer onderhoudsvriendelijk blijft, zonder dat zijn geleidende eigenschappen verloren gaan. 

Periodiek is het ook aanbevolen om bij ESD vloeren een grondige reiniging uit te voeren, zodoende de vloer zijn geleidende eigenschappen blijft behouden.

Floorcure
Eerste reiniging.

Verbeteren van vloereigenschappen
Floorcure gelooft dat vrijwel iedere vloer kan worden teruggebracht naar zijn originele staat, maar ook dat de vloereigenschappen zelfs verbeterd kunnen worden door een bepaalde coating aan te brengen, om glansverschillen weg te werken of om de vloer bestendig maken tegen weekmakers uit rubberbanden.

Tapijtreiniging
Door intensief gebruik en werken kunnen de tapijten zwaar vervuild geraken. Tapijten worden in de diepte gereinigd onder een druk van 70 bar en bij een temperatuur van 70°C (diepstomen). Diepstomen is een snelle en zeer efficiënte dieptereiniging met als grote voordeel weinig geluidsoverlast binnen het gebouw. Alle chemie en vuiligheid worden uitgespoeld en de droogtijd is de helft korter dan de klassieke dieptereiniging (sproei-extractie).

Referenties in de zorg
AZ Maarten Mechelen, Jan Palfijn Gent, AZ Diest, AZ Nikolaas Beveren & Sint-Niklaas, AZ Dimpna, AZ Sint-Jan Oostende.


Floorcure (Voorheen Inter-Care Floorservices)
Brugse Steenweg 199
9990 MALDEGEM

T: +32 50 34 43 92
E: info@floorcure.be
W: www.floorcure.be

Tekst en beeld: Floorcure

Bouwen aan de Zorg partners

Digitale WoonassistentUitbreiding verkoopteam