Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
ARCH21 uitgesteld tot 2022

ARCH21 uitgesteld tot 2022

Allereerst willen we je hartelijk bedanken voor je belangstelling in ARCH21, zo die tot uitdrukking kwam in het toesturen van een abstract, het deel uitmaken van onze Scientific Committee of het nadenken over sponsoring van dit interessante evenement. Gegeven het feit dat we meer dan 90 abstracts hebben ontvangen, is er genoeg materiaal voorhanden om een hoogwaardige researchconferentie te organiseren.

Anderzijds zien we dat veel landen in Europa in een nieuwe lockdown terecht gekomen zijn, als antwoord op de tweede golf aan COVID-19 besmettingen. Als Organisatie Comité van ARCH21 hebben we daarom een moeilijke beslissing moeten nemen. Naar onze mening vereist deze conferentie ruimte voor informele contacten en gelegenheid om kennis uit te wisselen en te werken aan het formaliseren van het research netwerk dat nog in ontwikkeling is. Dit kan eigenlijk alleen tijdens een evenement waarbij iedereen fysiek aanwezig kan zijn, en naar Nederland kan reizen.

Daarmee hebben we helaas moeten besluiten om ARCH21 een jaar uit te stellen, en verder te werken aan de organisatie van ARCH22, te houden in augustus 2022. Dit betekent dat we in juli 2021 opnieuw de cyclus starten van de call for papers in relatie tot de conferentiethema’s en het dubbelblind peer reviewen van abstracts en papers in aanloop naar een hoogwaardige researchconferentie. We verwachten dat een aantal van de nu ontvangen abstract dan nog steeds relevant zullen zijn, maar kunnen ons ook voorstellen dat er dan nieuwe researchvoorstellen actueel zijn en passen in het conferentiethema.

We vonden het belangrijk om dit bericht zo snel mogelijk te communiceren, nog voor je start met het schrijven van je paper voor ARCH21. Anderzijds kunnen we ons voorstellen dat je je paper eerder wilt publiceren dan ARCH22, en dat je je abstract daarmee terugtrekt voor deze conferentie.

In de tussentijd heeft de TU Delft het voornemen om, in samenwerking met de organisatoren van ARCH22, 2 tot 3 webinars te organiseren in 2021, teneinde het in ontwikkeling zijnde research netwerk en jonge / junior onderzoekers te steunen in hun werk. Hoewel we zelf al een aantal ideeën hebben voor een interessant plenair programma met verschillende break-out sessies, willen we in een beperkt onderzoekje ook graag van jullie horen welke onderwerpen we hier aan bod zouden moeten laten komen. We denken daarbij aan onderwerpen die deel zouden moeten uitmaken van de toekomstige research-agenda dan wel waarbij onderzoek praktijkvraagstukken van ontwerper verder kan brengen.

Je kunt op de hoogte blijven van de voortgang van ARCH21 –>> ARCH22 via onze LinkedIn-pagina, die we de komende tijd als voornaamste communicatiemiddel zullen inzetten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details