Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuws

Arcom ontwikkelt en groeit!

directie-arcom-henno-westeneng-johan-verduijn-vlnr-kopieren

7 april 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Arcom is in ontwikkeling en breidt uit. Vanuit huis is Henno Westeneng deze week begonnen als directeur-architect. In die rol zal hij zich met name richten op het commerciële gedeelte van de bedrijfsvoering, waarbij het accent ligt op acquisitie, strategie, marketing en communicatie. Als architect wordt hij verantwoordelijk voor (nieuwe) ontwerpopdrachten en de aansturing van ontwerpteams. Daarnaast is hij stedenbouwkundige. Een discipline die nog niet aanwezig was binnen ons bureau en de komende periode verder uitgebouwd wordt.

‘We zijn blij dat we Henno Westeneng aan ons bureau hebben kunnen binden. Met hem halen we een betrokken architect en stedenbouwkundige in huis. Iemand die makkelijk communiceert, ervaren is in het aansturen van teams en gepassioneerd de wensen van de klant vertaalt’, aldus Johan Verduijn, algemeen directeur: ‘Hij heeft veel ervaring met grootschalige tenders en selecties en brengt ook de nodige kennis en ervaring mee op het gebied van duurzaam ontwerpen. Zo won hij met zijn projecten de afgelopen jaren meerdere duurzaamheidsprijzen. Twee maanden geleden nog de publieksprijs bij de Duurzaam Bouwen Awards 2020 met het Integraal Kindcentrum Magenta te Delden.

Henno Westeneng: “Bij Arcom staat de mens centraal. Vanuit dat principe ontstaan woon-, werk- en leefomgevingen die prikkelen, beleving geven en gekoesterd worden. Die haalbaar en maakbaar zijn en zo min mogelijk impact hebben op onze kwetsbare planeet. Het is een prachtige uitdaging om bij te dragen aan deze visie en dit samen met collega’s, opdrachtgevers en adviseurs verder te ontwikkelen en te implementeren in projecten.’

De afgelopen jaren heeft Arcom zich ontwikkeld tot brede dienstverlener. Naast de disciplines stedenbouw, architectuur, techniek en bouwmanagement heeft het bureau, met Arco Hollander, ook een recent geregistreerd interieurarchitect in huis.

Ondanks de spannende tijd, kijken we met vertrouwen naar de toekomst. Arcom heeft een mooie opdrachtportefeuille en werkt door heel Nederland aan ambitieuze projecten in de woningbouw, zorg, utiliteitsbouw en het onderwijs. Met de komst van Henno zijn we in staat om onze positie verder uit te bouwen en te groeien in kennis, omvang en kwaliteit.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details