Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuws

Armstrong DLW GmbH maakt doorstart als DLW Flooring GmbH.

DLW_FLOORING

16 augustus 2015 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

In het kader van een doorstart heeft sinds 19 juni jl. het Nederlandse FIELDS Group alle activiteiten overgenomen van Armstrong DLW GmbH en zal voortaan onder de nieuwe bedrijfsnaam DLW Flooring GmbH verder gaan. Hieronder vallen ook alle activiteiten van (voorheen) Armstrong Floor Products B.V. In Nederland.

Ook in de toekomst blijft DLW kwalitatief hoogwaardige design vloerbedekking, zoals linoleum, homogeen en heterogeen vinyl, LVT en naaldvilt ontwikkelen, produceren en leveren, o.a. in de health care sector.

FIELDS Group is als industriële holding overtuigd van de kracht van DLW en de strategie “Made in Germany” en zet beide fabrieken in Duitsland, in Delmenhorst en Bietigheim-Bissingen, voort. FIELDS Group zal de bedrijfsleiding ondersteunen om de klanten verder te inspireren, innovatieve DLW-producten op de markt te brengen en nieuwe markten te veroveren.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details