Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Artimo rolgordijnen en panelen

Artimo rolgordijnen en panelen

Functionaliteit en esthetiek komen samen in de nieuwe collectie binnenzonwering van Artimo.

Deze  rolgordijnen en panelen bieden een even stijlvolle als effectieve manier om het licht en de warmte in een ruimte te reguleren. De binnenzonwering van Artimo is gecreëerd met oog voor de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends en maakt voor elk project een passende oplossing mogelijk.

Bij ontwerp en productie van de stoffen is veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Rolgordijnen en panelen van Artimo kunnen dus ook bijdragen aan de BREEAM-certificering van een project. Artimo rolgordijnen worden standaard geleverd met metalen kettingbediening en op aanvraag onder meer ook met elektrische bediening, cassette en klemsteunen voor kunststof kozijnen.

Binnenzonwering

Beeldschermwerk
Om prettig te kunnen werken aan een beeldscherm en niet te worden gehinderd door schitteringen op het scherm (glare) is het belangrijk de juiste doeksoorten te kiezen. Bepalend hiervoor is het zichtbare licht dat direct en indirect (diffuus) door het doek valt.

Om comfortabel te kunnen werken is het aan te bevelen dat maximaal 5% van het zichtbare licht direct door het doek komt en maximaal 2% indirect (diffuus).

Volgens de BREEAM-classificatie moet het doek dan voldoen aan glare control Klasse 3 of 4. Op iedere staal wordt aangegeven aan welke glare control klasse het doek voldoet.

Binnenzonwering

Grote permanent vlamvertragende collectie

  • Beeldscherm geschikte kwaliteiten volgens BREEAM normering (Glare control klasse 3 of 4)
  • Antimicrobiële kwaliteiten
  • Gemetalliseerde  kwaliteiten
  • Akoestische stoffen

Binnenzonwering

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details