Ziekenhuisbed Wissner-bosserhoff AZ Alma
01:45
16-05-2017

AZ Alma | Eeklo: Ziekenhuisbedden op maat

De dagen voor Kerst waren druk voor wissner-bosserhoff België. Op 23 december 2016 werden de laatste bedden en matrassen geleverd aan het gloednieuwe ziekenhuis AZ Alma. In totaal betrof het een project van 449 ziekenhuisbedden en matrassen. Het moderne toekomstgerichte ziekenhuis heeft gekozen voor het prachtige ziekenhuisbed Eleganza 2 en de gloednieuwe anti-decubitusmatras Clinicare 20.

Onze producten zijn zo ontworpen dat ze beantwoorden aan de huidige en toekomstige trends en voldoen aan de eisen in zorgorganisaties. Het ziekenhuis was op zoek naar toekomstgerichte producten die voldeden aan hoge kwaliteitseisen en design. Ons bedrijf voldeed aan deze specifieke eisen door zowel aan hun tender te voldoen met het innovatieve ziekenhuisbed Eleganza 2 en onze Clinicare 20 anti-decubitusmatras, alsmede door het creëren van een speciale uitvoering van het bed.

Leverancier Wissner-bosserhoff AZ Alma

Niets is onmogelijk, we verleggen onze grenzen voor onze klanten
De bouwstijl en inrichting zijn adembenemend mooi en luxueus. Het hele gebouw is aangekleed met de speciale kleuruitvoering ‘Coco Bolo’. Onze missie was duidelijk ‘om dezelfde kleur in de uitvoering van het bed terug te creëren’. Dat is een aardige klus, wetende dat hoofd- en voetborden, maar ook de zijhekken gemaakt zijn van plastic door middel van een blaasgiettechnologie. In het ziekenhuis wordt de kleur Coco Bolo alleen gebruikt in houten delen, zoals kasten en deuren.

Vele pogingen en stalen verder is het ons gelukt deze missie te volbrengen. We hebben een echt stuk hout uit het ziekenhuis gescand en door middel van een speciale fototechnologie zijn we erin geslaagd precies dezelfde kleur en patronen in het design van ons bed te integreren. Deze houtimitatie heeft een zeer luxueuze uitstraling en is identiek aan alle houtstructuren in de kamers en de rest van het ziekenhuis.

Ziekenhuisbed bediening Wissner-bosserhoff AZ Alma

Implementatie van de gloednieuwe apparatuur
Onze eigen gespecialiseerde logistieke teams staan bekend om hun feilloze leveringen. In overleg met het ziekenhuis hebben we een manuscript opgesteld waarin alle details en processen omtrent levering van de producten en training van de werknemers zijn geïntegreerd.

Als bedrijf is het onze taak om onze klanten te ontzorgen van alle logistieke processen en om hun werknemers dusdanig te trainen dat ze het maximale profijt halen uit onze producten. Onze trainingen zijn niet alleen gericht op het gebruik (zorgverleners), de reparatie en de reiniging (techniciens, reinigingspersoneel) van onze producten, maar we leren verpleegkundigen ook hoe ze ergonomisch en efficiënt kunnen werken. Met een grote keuze aan onderhouds- en servicecontracten is het ons doel om alle kosten te verlagen.

Ziekenhuisbed standen Wissner-bosserhoff AZ Alma

Productinzichten
De Eleganza 2 legt de lat hoger wat betreft veiligheidsnormen, kwaliteit van vakmanschap en design. Het is het eerste bed in haar soort en zo doende de definitie van een werkelijk modern bed. Het heeft vele geavanceerde functies, waaronder ook ‘smart’ eigenschappen en is toegankelijk voor een breed spectrum van de gezondheidszorg. De Eleganza 2 is een praktisch en mooi bed. Dankzij haar eigenschappen voldoet het bed aan alle eisen van elke ziekenhuisafdeling. De Eleganza 2 zorgt ervoor dat de veeleisende dagelijkse verzorging van de patiënt minder zwaar wordt en dankzij haar moderne design wordt de beleving van de geleverde zorg naar een veel hoger niveau getild.

Voor verdere informatie: www.wi-bo.de/health-care/beds/universal-beds/eleganza-2 of neem contact op met +32 (0) 15 21 08 41

Tekst: wissner-bosserhoff    Beeld: Marc Sourbron

Matras Wissner-bosserhoff AZ Alma

Matras Wissner-bosserhoff AZ Eeklo

Matras Wissner-bosserhoff ziekenhuis Eeklo

Ziekenhuisbed Wissner-bosserhoff AZ Eeklo

Ziekenhuisbed Wissner-bosserhoff ziekenhuis Eeklo

Ziekenhuisbed zijkant Wissner-bosserhoff AZ Alma

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom bouw in de zorg.

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Bouwen aan de Zorg partners

Stroomvoorziening AZ Alma E. van WingenInpakzone AZ Alma steriel