Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Bekendheid drie expertises uitbreiden. Eerste live editie van Zorgtotaal
Verpleegbed in een huiselijke omgeving.

Bekendheid drie expertises uitbreiden. Eerste live editie van Zorgtotaal

Van 13 – 18 juni 2022 vindt de eerste live editie van de Dutch Health Week plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens het inspirerende evenement voor gezondheid en zorg viert Medifix zijn 45-jarige jubileum.

Tijdens de Dutch Health Week vallen de beurzen Support, Zorg & ICT en Zorgtotaal samen. Na hun online primeur in coronatijd kunnen zij nu weer live gehouden worden. Anniecke van der Heijden: “Omdat Medifix dit jaar 45 jaar bestaat, willen we op de beurs onze verjaardag vieren. Volgens mij heeft iedereen weer zin in een echte ontmoeting. Wij kunnen laten zien wat we te bieden hebben binnen onze drie prachtige expertises.”

De nieuwe stretcher X2.

Medifix wil graag zijn bekendheid uitbreiden. “Wij zijn vooral bekend vanwege onze expertise binnen de medicatieopslag en -distributie. Met de productlijn Pharmasafe® hebben wij in de afgelopen jaren een sterk merk opgezet. Deze producten worden voornamelijk gebruikt als medicijn- en/of verbandkast en zijn leverbaar in verschillende maten en kleuren.” Het bedrijf doet echter veel meer. “Onze tweede expertise is de inrichting van dagbehandelkamers.
We leveren behandelstoelen, stretchers en bijvoorbeeld privacyschermen; een mobiel en flexibel effectief alternatief voor gordijnen.” Daarnaast levert Medifix ook verpleeg- en ziekenhuisbedden. “Een verpleegbed hoeft niet meer klinisch te zijn, met onze producten kan een zorgomgeving voelen als thuis of een hotel.”

Van der Heijden legt uit hoe de stand van ­Medifix eruit zal zien. “De linkerkant is de klinische kant. Hier laten we zien wat we een ziekenhuis kunnen bieden en hoe je een kamer op een flexibele manier kunt onderverdelen. Daarbij introduceren wij ook de nieuwe stretcher X2. Ook laten we de verschillende mogelijkheden voor opslag en distributie zien. De rechterkant is de warme kant. Met Pharmasafe® kunnen we verpleeghuizen een alternatief bieden voor een klinische en witte uitstraling, met steeds mooiere en warmere kleuren. We laten dus zien hoe een verpleeghuis er mooi en warm uit kan zien.”

Medifix is te vinden op Zorgtotaal van 14 – 16 juni in hal 3, op stand 03.C089.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details