Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Beschermende laag vermijdt aanhechting bacteriën en virussen

Beschermende laag vermijdt aanhechting bacteriën en virussen

LDL Group helpt besmettingen met virussen en bacteriën in ruimtes waar professioneel wordt gewassen tegen te gaan en lanceert een beschermende coating!

Kruisbesmettingen binnen omgevingen waar professioneel wordt gewassen, zoals zorginstellingen, komen vaak voor. Virussen en bacteriën hechten zich aan de buitenkant van de machines, waardoor er een risico bestaat dat de gebruiker ongewild in aanraking komt met virussen en bacteriën.

Na veel vraag uit de markt en na uitvoerig onderzoek heeft LDL Group een beschermend product toegevoegd aan haar dienstverlening en levert daarmee een grote bijdrage aan het beperken van risico’s medewerkers.

De deur en toetsen van de machine wordt het meest aangeraakt en houdt daarom ook het meeste risico in. Op die oppervlakken, maar ook op het volledige omhulsel van de machine, wordt een transparante film op waterbasis aangebracht. Daardoor worden bacteriën, schimmels en virussen gedurende 12 maanden gedood. Na die 12maanden is het noodzakelijk om de coating opnieuw aan te brengen.

LDL Group  speelt hiermee sterk in op de behoefte vanuit de markt op het gebied van Hygiëne en bescherming van de medewerkers. De coating is gecertificeerd en de medewerkers van LDL zijn gecertificeerd om deze coating op de juiste manier aan te brengen.

Voor meer informatie www.laundry.nl


Over LDL Group

LDL Group is een familiebedrijf met 70 gemotiveerde medewerkers, gevestigd in Deinze. (Belgie)  LDL Group biedt totaaloplossingen op het gebied van professionele was en droogapparatuur. Naast het kopen van machines zijn er ook mogelijkheden om machines te huren Met het concept Meet&Wash maakt LDL Group haar dienstverlening compleet.

De Nederlandse markt wordt bediend door LDL Laundry BV. Exclusief importeur van IPSO was en droogapparatuur.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details