Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Bij deze stellen we u graag JLsigns voor, een spin-off van het zeer gereputeerde Signburo.

Bij deze stellen we u graag JLsigns voor, een spin-off van het zeer gereputeerde Signburo.

Begin 2022 besliste zaakvoerder Johan Lambrechts om de focus van dat bedrijf helemaal toe te spitsen op wayfindingstudies en om de concrete realisatie van het resultaat van die studies uit te besteden bij derden. Bij voorkeur bij JLsigns, maar net zo goed bij andere partijen, afhankelijk van de noden en wensen van de klant.

De thuisbasis van JLsigns is Hasselt, niet toevallig gekend als de hoofdstad van de smaak. JLsigns staat dan ook voor smaak-, stijl- en kwaliteitsvolle bewegwijzeringsoplossingen. Helemaal in overeenstemming met uw huisstijl, tijdig en binnen budget opgeleverd.

Om die belofte telkens opnieuw waar te kunnen maken werken we graag samen met de Deense producent Modulex, internationaal marktleider in architecturale bewegwijzeringssystemen.

Maar we zijn er ons ook van bewust dat het feit dat JLsigns bij zijn opstart onder de vlag van Modulex Belgium opereerde, tot veel misverstanden leidde.

Daarom kiezen we er met ingang van 2023 resoluut voor om voluit verder te gaan onder onze eigen naam: JLsigns. Modulex is en blijft daarbij een belangrijke, kwalitatieve en zeer betrouwbare partner, maar zeker niet de enige. Voor uw project gaan we in zee met die partners die voor uw specifieke situatie de beste oplossing in huis hebben. 

Alleen op die manier kunnen we u het topresultaat garanderen dat u van ons mag verwachten, en waar we zelf nog jaren trots op kunnen zijn: een pareltje van architecturale bewegwijzering en visuele communicatie in de vorm van een creatief signalisatieconcept op maat. Waarbij we vanuit het ‘less is more’-principe steevast op zoek gaan naar het ideale evenwicht tussen wayshowing en merkcommunicatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details