Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
‘Bijzondere materialen zorgen voor verrassend resultaat’

‘Bijzondere materialen zorgen voor verrassend resultaat’

Het was één van de voorwaarden van De Rôner Apotheek bij aanvang van het project. Verhoeven Architectuur en Interieur en Broers Interieurmakers wisten apotheker René Kuipers te verrassen met het eindresultaat.

René Kuipers was al eerder klant van Broers Interieurmakers. Hij nodigde het Tilburgse interieurbedrijf uit om mee te denken over het interieur van de nieuwe apotheek als onderdeel van het gezondheidscentrum De Es in Roden. Verhoeven Interieur en Architectuur werd gevraagd voor het interieurontwerp. Beide partijen zijn ruimschoots bekend met de ins en outs van apotheekinrichting. 

“Na het goed in kaart brengen van de huidige werkwijze binnen de apotheek, heb ik een ontwerp gemaakt, waarbij alle functionali­teiten binnen de beschikbare vierkante meters pasten”, vertelt Hans Verhoeven. “Daarnaast wilde de klant een strakke, moderne apotheek passend bij de uitstraling van het gezondheidscentrum. Hieruit is het ontwerp tot stand gekomen.”

“Vervolgens komen wij om de hoek kijken”, vult Bas Broers aan. “Een ontwerp kan er op papier goed uitzien, het moet qua vorm en materiaal ook nog te maken zijn, zonder verlies van functionaliteit. We hebben René
Kuipers weten te verrassen met een organisch gevormde en licht doorlatende balie. Blank hout op de wanden geeft de apotheek een warme uitstraling.” 

“De klant weten te verrassen met het eindresultaat is voor ons uiteraard prettig. Complimenten krijgen over de samenwerking door het snelle schakelen en onze onderlinge afstemming is ons minstens net zoveel waard”, besluiten de architect en interieurbouwer.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details