Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Binnen- en buitenafwerking op maat van elk ziekenhuis
UZ Leuven.

Binnen- en buitenafwerking op maat van elk ziekenhuis

WYCOR uit Wetteren is een solide, competitieve onderneming met meer dan 40 jaar ervaring op de teller. Ze is gespecialiseerd in totaalprojecten voor binnen- en buitenafwerking van gebouwen voor de openbare sector, de industrie en de zorg-/medische sector. 

Bijzondere aandacht voor sterk gepersonaliseerde diensten en innovatieve productiefaciliteiten in combinatie met een duurzaam beleid in al haar aspecten, leverde WYCOR een leidinggevende positie op in de sector. Zo groeide het bedrijf uit tot dé uitgelezen afwerkingspartner voor totaalprojecten in nieuwbouw tot renovatie.

Chirec Audergem.

Co-denkers en afwerkers

Co-creatie en complete ontzorging. WYCOR streeft naar een optimale wisselwerking tussen alle actoren in het complexe bouwproces. Door haar focus op dialoog, kwaliteit, ontzorging, innovatie en langetermijnrelaties werkt ze uw project op maat af binnen het vooropgestelde tijdskader.

Europaziekenhuizen site Michiel Brussel.

Expertise in eigen huis

De inrichting en afwerking van ziekenhuizen is het specialisatiedomein van WYCOR . Hierdoor heeft ze ruime ervaring met specifieke technische eisen als akoestiek, brandveiligheid, geleidende vloeren, cleanroom zones, …. Daarnaast beschikt WYCOR over een eigen productie- en plaatsingsafdeling voor maatmeubilair, plus binnen- en buitenschrijnwerk, wat een vlotte en perfecte uitvoering ervan garandeert. Via de WYCOR Academy wordt alle verworven expertise uitgewisseld, uitgediept en optimaal ingezet voor nieuwe projecten.

Nieuwbouwziekenhuis AZ Delta Roeselare

Tussen 2018 en 2021 stond WYCOR samen met Building Group Jansen in voor de afwerking van het nieuwe AZ Delta ziekenhuis in Roeselare, een spraakmakend project in alle opzichten. Het betreft hier een constructie bestaande uit 3 volumes in gekantelde L-vorm (103.000 m2), een afzonderlijke power plant (2.700 m2) en een logistiek blok voor de ondersteundende functies (14.000 m2). WYCOR plaatste onder andere 100.000 m2 keramische tegels, de geleidende vloerbekleding, het maatwerkmeubilair, de brandwerende deuren, de plafonds, het binnenschrijnwerk, …. De hele realisatie werd tot een goed einde gebracht dankzij een perfecte samenwerking, een tomeloze inzet, sterke aandacht voor kwaliteit en respect voor timings en budget.

AZ St-Blasius Dendermonde.

Indrukwekkend palmares

Naast het AZ Delta heeft WYCOR nog een hele reeks andere gespecialiseerde en prestigieuze afwerkingsprojecten op het palmares voor diverse bouwheren: UZ Leuven, AZ Sint-Jan in Brugge, AZ Sint-Blasius in Dendermonde,­ Chirec in Oudergem en Braine-l’Alleud, AZ Zeno in Blankenberge, Europaziekenhuizen, AZ Nikolaas, UZ Brussel, …. Het betrof hierbij zowel nieuwbouwprojecten als uitbreidingen en renovaties.

AZ Delta Roeselare.

Rebranding

Algemeen directeur Johan Van der Stadt en commercieel verantwoordelijke Sven Aerts van WYCOR benadrukken: “We streven geen eenmalige interventies na, maar partnerships op de lange termijn. Om onze waarden visueel te ondersteunen, hebben we onlangs een rebranding doorgevoerd, inclusief de restyling van ons logo. Zo staat de CO voor de schakel naar een optimale samenwerking in co-creatie met onze klanten.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details