Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Woonzorg & Verpleeghuizen

 Blom Interieurs geeft bewoners Jabikshof een gevoel van thuiskomen

Jabikshof_022_v2

21 maart 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Jabikshof, gelegen midden in de wijk Goutum-Súd, het nieuwe woonzorgcentrum van Noorderbreedte met een innovatieve opzet. Hier zijn bewoners met dementie echt onderdeel van deze wijk, zoals zij vroeger gewend waren. 

De kleinschalige opzet zorgt ervoor dat de groepen functioneren als een normaal huishouden. Vanuit deze gedachte heeft Blom Interieurs een passende inrichting ontwikkeld. Met een mix van verschillende materialen en patronen hebben de interieurontwerpers van Blom een huiselijke sfeer gecreëerd. Herkenbare kleuren uit de natuur zetten de toon, met in elke woonkamer een ander thema. De lichte tinten van roze en blauw creëren een rustige omgeving. In de andere woonkamer creëren oranje en groen een warme sfeer. Een ding hebben ze gemeen, in elke ruimte geeft het interieur van Blom de bewoners een gevoel van thuiskomen. 

Kijk op de website voor meer informatie over dit prachtige project.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details