Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Bonheiden, Imeldaziekenhuis | Kwaliteit en flexibiliteit: doorslaggevend voor binnenafwerking

Bonheiden, Imeldaziekenhuis | Kwaliteit en flexibiliteit: doorslaggevend voor binnenafwerking

In de nieuwe hal van het Imeldaziekenhuis valt de moderne binnenafwerking direct op, samen met de gemoedelijke sfeer die de ruimte uitstraalt. De firma Poels “Uw interieur, onze Zorg”, uit Zelem stond in voor de volledige afwerking van het gebouw.

“Het totaalpakket dat we afleveren is een van de sterktes van onze firma”, begint bedrijfsleider David Saenen zijn verhaal. “We werkten de inkomhal af van ruwbouw tot het huidige eindresultaat. Lees van vloer tot plafond, van wand tot schilderwerk, van binnenschrijnwerk tot en met het vaste maatmeubilair. Zulke werkzaamheden met het bijbehorende maatwerk zijn onze specialiteit.”

De nieuwe cafetaria is Lambertini gedoopt.

 

“Net zoals de andere aannemers die bij dit vernieuwingsproject betrokken zijn, kregen we ons deel van de opdracht na een aanbestedingsprocedure”, gaat David Saenen verder. “Het ontwerp lag dus vast en de materialen waren gekozen. Het was aan ons om de volledige afwerking en inrichting in goede banen te leiden.” Tijdens de grondige voorbereiding en uitvoering hebben we ook het initiatief kunnen en mogen nemen om aanpassingen voor te stellen en door te voeren, wat ten goede kwam aan de kwaliteit en aan het budget.”

Wat maakte het Imeldaproject anders dan anders voor de interieurspecialisten van Poels? David Saenen: “Alleen de uitvoeringstermijn kunnen we bijzonder noemen. We startten in april 2019 en begin oktober was de hal gebruiksklaar. Alleen tijdens het bouwverlof lagen de werken even stil. Om zo snel te kunnen werken heb je een doordachte projectaanpak nodig, een sterk netwerk met vakmensen en de nodige flexibiliteit. En dat zijn nu net enkele troeven van Poels.”

“‘Uw interieur, onze Zorg’ is niet enkel een onderdeel van ons logo, het is onze visie om dagelijks op deze manier om te gaan met onze mensen, klanten en leveranciers”, besluit David Saenen.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details