Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Bouwen aan de Zorg Jubileumboek

Bouwen aan de Zorg Jubileumboek

NASLAGWERK OVER BOUW, ARCHITECTUUR, ONTWIKKELING EN INRICHTING IN DE ZORG

BOUWEN AAN DE ZORG is z’n twintigste jaargang ingegaan. Wat is begonnen als ‘vaktijdschrift voor de bouw in de gezondheidszorg’ is in die periode uitgegroeid tot hét toonaangevende en vernieuwende communicatieplatform voor de gehele sector in Vlaanderen en Nederland.

Dit succes is het resultaat van de unieke samenwerking tussen de betrokken organisaties, overheden, private partijen en Louwers Mediagroep. Een mijlpaal die we natuurlijk niet ongemerkt voorbij willen laten gaan. Om dit opmerkelijke jubileum te vieren zal dan ook een extra editie van BOUWEN AAN DE ZORG verschijnen: HET JUBILEUMBOEK BOUWEN AAN DE ZORG.

Opdrachtgevers en andere professionals vinden in dit luxueuze naslagwerk de belangrijkste informatie over de toonaangevende leveranciers en producten, markantste projecten en andere innovatieve ontwikkelingen. De doelstelling is om op een kwalitatief hoogwaardige wijze onze commerciële relaties en partners onder de aandacht te brengen.

Uiteraard zijn wij het vertrouwen dat uw bedrijf destijds in ons hebben gesteld niet vergeten. We bieden u dan ook de gelegenheid om uw bedrijf middels een uitgebreid, vakinhoudelijk redactioneel artikel in combinatie met een advertentie, te presenteren aan de zeer gerichte lezersdoelgroep. Deze bestaat uit o.a. opdrachtgevers, architecten, technisch en facilitair management en andere verantwoordelijken bij o.a. ziekenhuizen, verpleeghuizen, revalidatiecentra, OCMW, verzorgingshuizen, zorggroepen en privéklinieken in Vlaanderen en Nederland.

U bepaalt in samenwerking met onze redactie de inhoud van deze reportage.


Voor meer informatie over het jubileumboek kunt u contact opnemen met Patty Ros:

 p.ros@louwersmediagroep.nl of +31 (0)495 450095.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details