Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Bouwmanagement is bovenal mensenwerk
Abstract Management verzorgde o.a. de directievoering voor de nieuwbouw van het Amphia Ziekenhuis in Breda.

Bouwmanagement is bovenal mensenwerk

Abstract Management begeleidt opdrachtgevers in heel Nederland, waaronder ziekenhuizen, zorginstellingen en scholen, door alle fasen van het bouwproces. Van initiatiefase tot uitvoering en van overdrachts- tot nazorgfase.

Richard Vorst, directeur en mede-eigenaar: “We werken met een vast team en hebben daarbuiten een flexibele schil van experts die al jaren voor ons werken en de kwaliteit leveren die onze opdrachtgevers van Abstract Management mogen verwachten.” Door jarenlange projectervaring en technische kennis weten de projectmanagers eventuele meerkosten te voorkomen. Zij streven altijd naar besparingen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Ze zijn bovendien op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en zien erop toe dat alle plannen volgens afspraak worden uitgevoerd. “Onze experts zijn kritisch, onafhankelijk en kostentechnisch zeer scherp, waarbij de inhoud niet wordt geschuwd. Ons handelen kenmerkt zich dan ook door resultaatgerichtheid met een hands-on mentaliteit. We werken in teams, iedereen met zijn of haar eigen expertise, en zijn uiteraard klantgericht. Doordat wij betrokken zijn bij alle fases binnen (ver)bouwprojecten zijn wij uitstekend op de hoogte van alle marktontwikkelingen.”

Het kernteam van Abstract Management & Advies, met v.l.n.r. Erwin Kamminga, Thomas Nuijten, Richard Vorst, Jeroen Vogelaar, Rob Thijssen en André Ceton.

Werkzaamheden en ervaring

De werkzaamheden die het projectteam van Abstract Management uitvoert, zijn divers. Zonder compleet te zijn, noemen we er een aantal: het uitvoeren van financiële second opinions voor verbouwingen, maar ook voor complete ziekenhuizen. Het verzorgen van Europese aanbestedingen voor relaties of van alle contractdocumenten en bijbehorende juridische documenten. Het vooraf verrichten van haalbaarheidsonderzoeken tot het ondersteunen van opdrachtgevers tijdens de uitvoeringsfase met projectmanagement en bouwdirecties. “Onze ervaring loopt uiteen van het managen van ver- en nieuwbouw van operatiekamers, radiologieafdelingen, centrale sterilisatieafdelingen, cleanrooms en apotheken tot scholen en laboratoria”, zegt directeur en mede-eigenaar Rob Thijssen. “Of we nu een regelkast moeten vervangen met alle randvoorwaarden, een afdeling moeten verbouwen of de bouw van een compleet ziekenhuis moeten begeleiden: we gaan ervoor.”

Mensenwerk

Bouwmanagement is bovenal mensenwerk. Per project worden nieuwe teams gevormd die het beste aansluiten bij de opdracht. Alle deelnemers aan het project, zowel aan de klantzijde als aan de uitvoeringszijde, worden continu begeleid en gemotiveerd door de projectleider van Abstract Management. Vorst benadrukt: “Het is de kunst om de juiste man of vrouw zodanig op de juiste plek te positioneren om in teamverband de beste resultaten te behalen. We delen graag onze kennis met de interne organisatie en doen dit op een directe en betrokken manier.”    

Enkele mooie zorgprojecten van Abstract Management:
Amphia Ziekenhuis Breda: directievoering installaties complete vernieuwbouw
Rivas Beatrix Ziekenhuis Gorinchem: directievoering complete vernieuwbouw + diverse bouwprojecten
ZorgSaam Zorggroep: bouwdirectie vernieuwbouw OK-centrum + diverse bouwprojecten Zeeuws-Vlaanderen
OLVG Amsterdam: bouwmanagement diverse bouwprojecten
Maasstad Ziekenhuis Rotterdam: bouwdirectie vernieuwbouw diverse bouwprojecten
Uitvoeren van financiële second opinions voor diverse ziekenhuizen in Nederland

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details