Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Bouwmanagement met een toegankelijke benadering
Samen werken aan de toekomst.

Bouwmanagement met een toegankelijke benadering

Bouwmanagement in én aan de zorg vraagt om een toegankelijke benadering. De ontwikkelingen in de zorg gaan snel op het gebied van technische en sociale innovatie. Wil je van een (ver)nieuwbouwproject in de zorg een succesvol project maken, dan gaat het in de eerste plaats om goed luisteren. Naar alle stakeholders, zorgmedewerkers en patiënten, zorgmanagers en de Raad van Bestuur en met het einddoel voor ogen: goede zorg voor iedereen. Maar ook zonder in te leveren op kwaliteit en betaalbaarheid.

Het team van Abstract Management maakt hierin het verschil. “Ieder project wordt door onze professionals integraal begeleid met een hoge mate van betrokkenheid en flexibiliteit”, aldus het bedrijf. “Wij delen graag onze kennis zodat organisaties worden geholpen met het doorvoeren van innovaties. Zo werken wij samen aan de toekomst!”

Abstract Management & Advies BV uit Dordrecht is al ruim 20 jaar het onafhankelijke en innovatieve bouwbegeleidings- en adviesbureau voor bouwen in én aan de zorg en het onderwijs. Abstract Management begeleidt opdrachtgevers in heel Nederland, waaronder ziekenhuizen, zorginstellingen en scholen, door alle fasen van het bouwproces. Van initiatiefase tot uitvoering en van overdrachtsfase tot nazorg.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details