00:43
03-11-2017

Brondool presenteert FTS® vingerklembeveiliging

Dagelijks komt het veelvuldig voor dat er mensen vingers of een hand tussen de deur krijgen. In het bijzonder bij zorginstellingen en kinderdagverblijven is dit probleem vaak met behoorlijk ernstige gevolgen. Om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen, heeft BRONDOOL de FTS® vingerklembeveiliging ontwikkeld. De FTS® is een maatwerk oplossing, volledig ontwikkeld om de scharnierzijde van de deur te beschermen en te zorgen dat het onmogelijk wordt om met vingers tussen de deur te geraken.

De FTS® is gemaakt van roestvaststaal en aluminium. Dit materiaal zorgt ervoor dat het product sterk, anti-molest en ook duurzaam is. De oplossing is geschikt voor al uw houten of stalen deuren met een openingshoek van 110 of zelfs 180 graden. De BRONDOOL FTS® vingerklembeveiliging wordt volledig voor u op maat gemaakt. Het concept past op elk formaat deur en wordt keurig vooraf voor u ingemeten. Voor speciale wensen als kleur, aangepaste schroeven of een bijzonder formaat is altijd een passend voorstel te maken.

BRONDOOL biedt u alle montageopties en uiteraard kunt u een passend onderhoudsvoorstel ontvangen. De FTS® wordt onder volledige garantie gemonteerd. Vraag naar de bijbehorende voorwaarden.

Wilt u meer weten over de BRONDOOL FTS® vingerklembeveiliging, bekijk dan het productfilmpje op https://vimeo.com/224823853, stuur een email naar info@brondool.nl of neem vrijblijvend telefonisch contact op via 026-3611220.

Beeld: Harrie Ligtvoet

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom bouw in de zorg.

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Bouwen aan de Zorg partners