Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Cleanroom Combination Group (CCG) & Craft Capital sluiten een partnership ter ondersteuning van de groei van CCG

Cleanroom Combination Group (CCG) & Craft Capital sluiten een partnership ter ondersteuning van de groei van CCG

Cleanroom Combination Group, specialist in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van hoogwaardige cleanrooms heeft Craft Capital als partner aangetrokken om samen de volgende fase van haar groeitraject in te gaan. 

CCG, gevestigd in Bergeijk, levert een brede selectie aan cleanroom gerelateerde diensten, waardoor zij met haar concept als een ‘one-stop-shop’ fungeert voor haar klanten. Gericht op het hoogwaardig segment van de markt, bedient zij een diversiteit aan klanten in een aantal sterk groeiende markten: gezondheidszorg, farma/biotech, hightech industrie en laboratoria. 

Nieuwe groeifase 

Gerrit Bakker, DGA van CCG: “De afgelopen 20 jaar zijn wij toegewijd geweest om van CCG een toonaangevende speler te maken in het hogere segment van de cleanroom markt. Nu CCG aan de vooravond staat van een nieuwe groeifase, zijn wij op zoek gegaan naar een financiële partner die toegevoegde waarde kan brengen om dat traject te begeleiden. Wij zijn er zeer enthousiast over dat we in Craft Capital een partner hebben gevonden die niet alleen dezelfde waarden deelt met CCG, maar ook vanuit een ondernemersachtergrond acteert en het team op vele vlakken uitstekend aanvult.” Craft Capital heeft per 23 februari 2023 een meerderheidsbelang in CCG verworven en ING zal het partnership mede financieren. Het directieteam zal ook participeren in CCG. De dagelijkse leiding heeft Gerrit overgedragen aan Michiel van Kooten (CEO) en Walter van Giersbergen (CFO). Gerrit zal betrokken blijven als strategisch adviseur en aandeelhouder. 

Samenwerking 

Craft Capital gelooft sterk in het groeipotentieel van CCG. Pieter Leyssius (Managing Partner): “De onderneming heeft een uitstekende reputatie in de realisatie en instandhouding van kwalitatief hoogwaardige cleanrooms, waardoor zij een sterke marktpositie heeft verworven en een uitgebreid netwerk heeft opgebouwd. Wij zijn zeer onder de indruk van het management en de ontwikkeling die CCG de afgelopen jaren heeft doorgemaakt en geloven sterk dat door de positieve onderliggende markttrends in o.a. de zorg, farma en hightech markten er nog vele mogelijkheden zijn voor CCG om in de komende jaren verder te kunnen groeien. Wij kijken er erg naar uit om CCG daar de komende jaren bij te mogen ondersteunen.” 

Michiel van Kooten (CEO): “Ik ben zeer verheugd met de toetreding van Craft Capital als partner van CCG. Met hen hebben we een krachtige partij aan boord, die ons strategisch goed kan ondersteunen en additionele slagkracht brengt om versneld te kunnen groeien wanneer er zich passende mogelijkheden voordoen.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details