Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Comfort met een hart
Comfort heeft altijd de hoogste prioriteit.

Comfort met een hart

In de wereld van zorg en comfort is Otium Care een pionier in het bieden van mensgerichte benaderingen en hoogwaardig zitcomfort. Als onderdeel van de Mecam Group, een gevestigde naam in de zitmeubelindustrie, koestert Otium Care een unieke filosofie en benadering die draait om mensen: voor en door mensen.

Bij Otium Care laten ze hun hart spreken. Met passie en toewijding produceert de groep jaarlijks meer dan 30.000 stoelen en banken, elk doordrenkt met het streven naar ultiem comfort en kwaliteit. De eigen ontwerpers zetten hun talent in aan de tekentafel, terwijl de gediplomeerde meubelmakers vakmanschap van topniveau leveren – een combinatie die resulteert in meubilair dat niet alleen functioneel is, maar ook een lust voor het oog.

Otium Care brengt kleur in de zorg.

Bij Otium Care staat de mens centraal. Daarom werkt de groep tijdens de productontwikkeling nauw samen met zorgspecialisten, om ervoor te zorgen dat producten niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook voldoen aan de specifieke behoeften van elke zorgomgeving. Met gratis proefplaatsingen en toegewijde bezorg- en servicedienst zorgt ze ervoor dat comfort en gemak altijd binnen handbereik zijn.

Otium Care brengt kleur in de zorg. De ontwerpers gaan samen met de klant aan de slag om een omgeving te creëren die niet alleen comfortabel is, maar ook inspirerend en levendig. Met een uitgebreide selectie aan kleuren, texturen en materialen, bieden zij de vrijheid om een stijl te kiezen die perfect past bij elke zorginstelling. Omdat comfort altijd de hoogste prioriteit heeft, kunt u erop vertrouwen dat uw gekozen design niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook voldoet aan de hoogste normen van ergonomie en functionaliteit.

Bij Otium Care gaat het niet alleen om meubels, maar om mensen. Klaar om dit verschil te ervaren? Ontdek hoe de groep comfort met een hart biedt, elke dag opnieuw!   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details