wissner-bosserhoff
01:08
18-10-2018

Complete oplossingen voor de zorg

Al in 1952 is wissner-bosserhoff (WIBO) begonnen met haar medisch meubilair. Sindsdien is ze blijven ontwikkelen en heeft ze kunnen groeien door een continu vernieuwende blik op hoe ze de wereld van de zorg kan helpen. Inmiddels zijn WIBO Nederland en België dochterondernemingen van de LINET Group en bieden ze niet alleen kwalitatief hoogwaardige verpleegbedden, maar ook ziekenhuisbedden die aan de hoogste eisen voldoen en onder de hoogste druk moeten presteren. 

De LINET Group zorgt niet alleen jaarlijks voor innovaties, maar is ook altijd op zoek naar uitbreiding. Inmiddels kan WIBO daarom ook putten uit een breed assortiment voor zowel verpleeg- als behandelkamers waarmee alle afdelingen in het ziekenhuis voorzien kunnen worden van een geschikt bed en matras. De indrukwekkende IC-bedden Eleganza 5 en Multicare zijn u wellicht al bekend, maar WIBO heeft ook een innovatief verlosbed (Ave 2), een onderzoeksinrichting voor de gynaecologie (Gracie), pediatriebedden (Tom 2), transportstretchers (Sprint 100), dagbehandelingsstoelen (Pura en Sella), alternerende druksystemen, nachtkastjes, extra brede en extra lage bedden, en nog veel meer. Kortom: iedere afdeling kan worden voorzien van een geschikte oplossing van WIBO.

wissner-bosserhoff

Services
Naast de uitbreiding van het portfolio heeft WIBO ook een mooie set van services opgezet. Momenteel bestaat deze uit trainingen (voor verpleegkundigen, de technische dienst en ondersteunend personeel), onderhoud (van periodieke keuringen tot en met reparaties) en rental (verhuur van producten). Voor de huur van specials, AD-systemen of andere zorgbedden geldt dat u deze al naar gelang voor korte of lange termijn kunt huren. Een perfecte manier om tijdelijke pieken op te vangen en niet onverwacht torenhoge, niet-gebudgetteerde investeringen te moeten doen.

Bewezen
WIBO heeft na 12,5 jaar in Nederland en meer dan 10 jaar in België bewezen een betrouwbare partner en sterk in kwaliteit te zijn. De enorme groei van de laatste jaren in haar productportfolio en diensten tonen aan dat WIBO nog veel meer in huis heeft….  

wissner-bosserhoff wissner-bosserhoff wissner-bosserhoff


wissner-bosserhoff
NEDERLAND B.V.
Amstelwijckweg 2
3316 BB DORDRECHT
T: +31 78 652 18 50
F: +31 78 652 18 55
E: sales@wi-bo.eu
W: www.wi-bo.com

wissner-bosserhoff

wissner-bosserhoff
NV BELGIUM SA
Bedrijvenlaan 1
2800 Mechelen

T: +32 15 21 08 41
F: +32 15 29 14 64
E: info@wi-bo.be
W: www.wi-bo.be

wissner-bosserhoff

Tekst en beeld: wissner-bosserhoff

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom bouw in de zorg.

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Bouwen aan de Zorg partners

VorsselmansSignburo