Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Complete serie voor comfort, veiligheid en hygiëne in een barrièrevrije badkamer

Complete serie voor comfort, veiligheid en hygiëne in een barrièrevrije badkamer

Inox Care is een compleet inzetbaar roestvrij-staal-programma voor barrièrevrije badkamerinrichtingen. De klassieke, robuuste productlijn is geschikt voor het gebruik in ziekenhuizen en verpleeghuizen, het hotelwezen en de gastronomie, alsmede privé-badkamers. Naast diverse steunen, grepen en zitjes omvat het programma talrijke toebehoren met badkameraccessoires, en maakt zo een sfeervolle en harmonische inrichting voor een barrièrevrije, sanitaire ruimte mogelijk, aldus leverancier Normbau. 

Inox Care ‘overtuigt optisch, haptisch en functioneel’. Het klassieke design past zich aan elke badkamersfeer aan. Als bijzonderheid biedt het programma een vario basisplaat. Dit maakt montage en demontage van de Inox Care wand- en steungrepen mogelijk zonder gereedschap. Daarmee kan de badruimte in een handomdraai aan de actuele noden van een hotel, ziekenhuis of privé-badkamer worden aangepast.

‘Hoge veiligheid’
De uitvoering van Inox Care in roestvrij staal met een fijn, matglanzend oppervlak staat voor een hoge corrosiebestendigheid in vochtige ruimten. De verschillende grepen, doucheleuningen en stangen, klap- en hangzitjes geven veilig houvast en bieden comfort. De buisdiameter van 32 millimeter is tegen hoge belastingen bestand. Met veel varianten, ook voor een montage om de hoek, biedt het omvangrijke programma oplossingen voor ‘bijna elke situatie’. 

‘Perfecte hygiëne’
De roestvrijstalen oppervlakken van Inox Care zijn ‘bacteriostatisch’ en remmen daardoor de ontwikkeling van ziektekiemen. De gladde oppervlakken met lasverbindingen zonder sparingen maken dat de functionele delen gemakkelijk schoon te maken zijn. Omdat ook de toebehoren grotendeels uit roestvrij staal zijn gemaakt, laten ook de badkameraccessoires zich gemakkelijk reinigen. 

Tekst & beeld | Normbau

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details