Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Cyberaanval (geactualiseerd op 13 november 23.06u)

Cyberaanval (geactualiseerd op 13 november 23.06u)

unstall Nederland is slachtoffer geworden van een cyberaanval. Deze aanval heeft een verstoring op onze systemen veroorzaakt. Hierdoor komen meldingen niet binnen bij onze meldkamer. We begrijpen en delen de bezorgdheid die dit met zich meebrengt. Onze hoogste prioriteit is de zorg voor de gebruikers van onze alarmsystemen. We werken dan ook op alle beschikbare manieren om de alarmsystemen zo spoedig mogelijk weer werkend te krijgen.

Na de ontdekking van de cyberaanval hebben we direct een gespecialiseerd cybersecurity bedrijf ingeschakeld waarmee we momenteel hard werken aan het herstel en onderzoek doen naar de aanval. Hierbij kunnen we melden dat de eerste belangrijke stappen tot herstel inmiddels zijn genomen en we vooruitgang boeken. We doen er alles aan om de diensten weer zo snel mogelijk werkend te hebben.

We adviseren mensen die in het bezit zijn van een noodknop om de mobiele telefoon bij de hand te houden. In geval van nood kunnen zij altijd direct bellen met het landelijk noodnummer 112.

Zodra we meer informatie hebben over het incident en het herstel vullen we dit bericht aan.

Tunstall 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details