Floorcouture®
00:50
16-10-2018

De gietvloer van de toekomst

Gietvloeren van Floorcouture® bieden heel wat voordelen. “Wij bieden een ruim assortiment aan, zowel voor de particuliere klant als voor de industrie, de medische sector, garages, magazijnen, kantoren, grootkeukens, (woon)zorgcentra, et cetera”, aldus oprichter Patrick Tjoens. “Bij Floorcouture® vindt u beslist de ideale gietvloer voor uw project.”

Gietvloeren voor de industrie, medische sector, kantoren, showrooms, …
Floorcouture® is uw partner voor uw professioneel project. “Wij hebben tientallen jaren ervaring met gietvloeren voor de industrie, ziekenhuizen, WZC’s, labo’s, garages, showrooms, winkels, grootkeukens, et cetera. In veel gevallen kiest de klant hier voor de zeer slijtvaste epoxyvloer, maar wij plaatsen ook steentapijt, marmertapijt, troffelvloeren, …. Al onze industriële gietvloeren hebben heel wat troeven in huis. Ze zijn ijzersterk, makkelijk te onderhouden, naadloos en hygiënisch, zeer slijtvast en zuurbestendig.”

Floorcouture®: een op-en-top familiebedrijf
Oprichter Patrick Tjoens startte 30 jaar geleden als zelfstandig vloerder. Vandaag is Floorcouture® uitgegroeid tot een echt familiebedrijf met zonen Jeffrey en Timothy, die mede in de zaak werken. Achter hen staat een hecht en bekwaam team vakmensen. Samen hebben ze de knowhow in huis om gietvloeren te leggen van topkwaliteit.

Passie voor gietvloeren
“Epoxy/PU gietvloeren, dat zijn onze passies. We zijn zelf heel trots op wat we doen. Daarom willen we ook dat alles perfect is afgewerkt en onze klant hele-maal tevreden is met het eindresultaat”, aldus Patrick Tjoens. “Daar streven we iedere dag met ieder project naar! Bij Floorcouture® kunt u rekenen op topkwaliteit gietvloeren, klare communicatie, transparantie in prijsinschatting en service als topprioriteit.”  

Tekst en beeld: Floorcouture®

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom bouw in de zorg.

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Bouwen aan de Zorg partners

De klinkenbergUZ Leuven