Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuws

De Rôner Apotheek: strak en een tikje futuristisch, maar toch uitnodigend

roden_00021_A4 kopiëren

29 april 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

De moderne materialen die gebruikt zijn bij de inrichting zorgen voor een mooie balans tussen warmte, transparantie en een professionele uitstraling, zonder daarbij de privacy uit het oog te verliezen. De ovale ‘spacy’ lichtarmaturen, maar ook de balies met hun grote lichtcijfers en unieke privacyschermen trekken de aandacht.

De lichte vloertint bij de balies markeert op een subtiele manier de privacyzone.

Duurzaamheid, onderhoudsgemak en prijskwaliteitverhouding hebben de doorslag gegeven in de vloerkeuze. Er ligt een mooie combinatie uit de Marmoleum Splash (limoncello) en Fresco (eternity) collectie van Forbo Flooring. De lichte vloertint bij de balies markeert op een subtiele manier ook de privacyzone. 

Marmoleum van Forbo Flooring wordt CO2-neutraal geproduceerd van natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen. Het interieurontwerp werd gemaakt door Verhoeven Architectuur en Interieur.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details