Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
De toekomst van schone lucht in zorginstellingen

De toekomst van schone lucht in zorginstellingen

Adem frisse lucht in met Air Creative, het mobiele luchtzuiveringssysteem dat zorgt voor een optimale luchtkwaliteit en een gezonde atmosfeer voor patiënten, personeel en bezoekers. 

Air Creative elimineert slechte geuren op moleculair niveau met behulp van een uniek Zwitsers procedé. Het systeem filtert en zuivert de lucht en introduceert vervolgens heel discreet onbewust waarneembare biogeuren, zoals zuivere bos-, zee- of alpenlucht.

Maak korte metten met het maskeren van vieze geuren. Ontdek de kracht van schone en verfrissende lucht met antivirale en antibacteriële eigenschappen. Met Air Creative verandert u uw zorginstelling in een omgeving van frisheid en reinheid.

De Silentia vouwschermen bieden privacy en creëren een rustgevende sfeer.

De standaard voor reinheid en privacy in de zorg

Maar Elandir Care biedt meer. Ontdek ook de Silentia vouwschermen, die dé oplossing bieden voor optimale infectiebeheersing in de gezondheidszorg. Deze vouwschermen waarborgen niet alleen de privacy en veiligheid van patiënten, maar creëren ook een onberispelijke hygiënische omgeving. Het innovatieve ontwerp laat overvloedig daglicht binnen en creëert een rustgevende sfeer. Silentia privacyschermen zijn eenvoudig en goedkoop in onderhoud en gebruiksvriendelijk voor het zorgpersoneel. Bovendien voegt hun strakke Zweedse design een aantrekkelijke dimensie toe aan elke ruimte waarin ze staan.

Optimaliseer uw zorgomgeving met de ongeëvenaarde voordelen van Silentia en omarm een nieuwe duurzame standaard van reinheid en privacy.

Breng magie in uw kinderafdeling

Of wat dacht u van de vrolijke Koala Cool Medical muurstickers, die uw klinische afdeling omtoveren in een kindvriendelijk paradijs? Prikkel de fantasie van de jongste patiëntjes en vertrek samen met hen op een avontuurlijke reis, waarbij ze even hun medische toestand kunnen vergeten. De fantasievolle wandstickers toveren elke medische ruimte om in een plek van verwondering. Vrolijke kleuren en tekeningen maken van een onwennig gebeuren een leuk avontuur. Onderzoeken worden minder intimiderend en meer ontspannen en de angst verdwijnt. 

Met de Koala Cool stickers bewijst u dat een klinische omgeving ook vol afleiding kan zitten.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details