Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Productinformatie

Deuren contactloos openen en sluiten

dormakaba_key-visual-touchfree-access-hygiene-kopieren

10 juni 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Hygiëne is één van de belangrijkste zaken in ons leven. Bij het ontwerpen van steden, utiliteitsgebouwen of uw eigen privéwoning kan zelfs een deur het verschil maken als het gaat om een propere en hygiënische omgeving. dormakaba zet daarom sterk in op aanraakvrije toegangsoplossingen.

Een aanraakvrije toegang creëert niet alleen een aangename sfeer waar u zich veilig en welkom voelt, maar zorgt ook voor de hoogste hygiëne en veiligheid. Zelfs bij het verlaten van het toilet blijven handen comfortabel schoon met een ‘aanraakvrije’ deurbeweging. Vooral bij zorginstellingen die streven naar een hoog niveau van hygiëne, alsook in openbare ruimtes zoals restaurants, utiliteitsgebouwen, scholen, kantoren en toiletten is een aanraakvrije toegang cruciaal.

dormakaba_cs_80_magneo_magic_switch-kopieren

dormakaba helpt mee om de ideale oplossing te vinden voor uw contactloos toegangsvraagstuk. Dit voor zowel enkele als dubbele deuren, manuele of automatische schuifdeuren, binnen- als buitentoepassingen. Elke bestaande of nieuwe deur kan in 3 stappen door dormakaba contactloos gemaakt worden. Meer informatie vindt u in deze brochure.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details