Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
dormakaba SafeRoute – De slimme vluchtwegoplossing

dormakaba SafeRoute – De slimme vluchtwegoplossing

Of het nu gaat om een nooduitgang of een vluchtweg, gereguleerde toegangstijden of een vergrendelingsfunctie: het SafeRoute vluchtwegsysteem van dormakaba maakt het mogelijk om op intelligente wijze aan een groot aantal – vaak tegenstrijdige – deurvereisten te voldoen.

Voor de toepassing van het vluchtwegsysteem in verschillende gebouwtypes zoals bijvoorbeeld schoolgebouwen, winkels en ziekenhuizen, biedt SafeRoute telkens een oplossing met aangepaste systeemcomponenten. In ziekenhuizen kan SafeRoute bijvoorbeeld uitgevoerd worden met een sasfunctie tussen twee deuren die toegang verlenen tot de operatiekamer. Een hoogfrequent gebruikte toegangsdeur in een school dient als vluchtweg bij noodgevallen, maar wordt ook voorzien van tijd- en toegangscontrole, zodat de deur alleen op bepaalde tijden toegankelijk is. SafeRoute is conform hoge normen voor veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid en is goedgekeurd volgens EltVTR (Duitse richtlijn voor elektrische sluitsystemen en vluchtwegdeuren) en voldoet aan de eisen van EN 13637.

Het design van het SafeRoute vluchtwegsysteem stemt overeen met het XEA design van verschillende andere producten uit het dormakaba portfolio. Dankzij de vele kleur- en oppervlaktevarianten heeft u heel wat individualiseringsmogelijkheden op esthetisch vlak.

SafeRoute

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details