Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Duitse kwaliteit, Europese normeringen en realistische prijzen

Duitse kwaliteit, Europese normeringen en realistische prijzen

‘Er wordt goed voor mij gezorgd’, ‘Er wordt naar me geluisterd’, ‘De mensen hier zijn goed voor mij’ en ‘Ik ben in goede handen’. Deze reacties hebben een overeenkomst. Als een cliënt of bewoner wordt gevraagd: wat vind je van de zorg? Dan gaan de gedachten als eerste naar de mensen die hem of haar verzorgen. De relatie met de verzorger bepaalt dus in grote mate hoe de kwaliteit van de zorg wordt ervaren. Zorghulpmiddelen krijgen daarom pas echt meerwaarde als deze de relatie tussen verzorger en zorgbehoevende versterken. Twee hulpmiddelen die daarin een centrale rol hebben, zijn het ligconcept en de rustoplossing.

Fabriek FMB care.

Het ligconcept 

Een bed wordt Intensief gebruikt en is dus bepalend voor het welzijn van mensen met een zorgvraag. Het zorgbed, maar zeker ook de combinatie met het zorgmatras, verdient daarom de nodige tijd en aandacht. Die tijd en aandacht steekt FMB care er al sinds 2001 in. Dat is het jaar waarin Martin Ferber in Lippstadt (Duitsland) FMB Objekte GmbH heeft opgericht.

Martin Ferber startte zijn productiebedrijf vanuit de overtuiging dat een optimaal zorgbed met een hoogwaardig zorgmatras het verschil maakt. De gestage groei van FMB care in Duitsland bewijst zijn gelijk. In 2013 verhuist dit bedrijf naar Salzkotten waar de fabriek in 2018 wordt uitgebreid tot maar liefst 4.000 vierkante meter. In 2021 worden in deze productieruimte 19.000 bedden gemaakt.

Fabriek Moments Furniture.

FMB care Nederland valt volledig onder de moedermaatschappij en mag binnen Nederland het complete lig- en TotaalKamerConcept uitdragen, met hierin extra aandacht voor de Care Relax Fauteuils waaronder de Ino Care Relax.

De rustoplossing

FMB care werkt tevens al jaren samen met Moments Furniture, een internationale meubelfabrikant die comfortabel zitten tot specialisme heeft verheven. Care- en relaxfauteuil Ino is hierbij het jongste paradepaardje uit de collectie.

Ino Care Relax.

Met de Ino Care Relax speelt FMB care volledig in op de steeds meer toenemende vraag om mensen makkelijker te kunnen mobiliseren zonder hierbij gebruik te moeten maken van een zorgbed. Ook kan een hele comfortabele en flexibel in te zetten fauteuil mensen helpen makkelijker, sneller en vaker uit bed te komen, hetgeen behoorlijke voordelen zal hebben voor de gebruiker en zorgverlener. Met deze gezonde basis en een uitgebreid productportfolio wil FMB care de komende jaren inspelen op de stijgende vraag van klanten om totaal ontzorgd te worden. Dit alles met het welbevinden van mens en het milieu als prioriteit.

Hoe kan FMB care u ontzorgen?

➡ Prijs- en kwaliteitverhouding conform de Europese norm!

➡ Een zeer uitgebreid matrassenaanbod van een standaard basismatras, een extra comfortabele oplossing en een trekbestendig matras tot aan een hoogwaardig IC-matras.

➡ Een uitgebreid (zorg)beddenaanbod, van een standaard ledikant tot aan een compleet en intramuraal hoog/laagbed.

➡ Een mogelijkheid tot een TotaalKamerConcept met een volledig ingerichte en op elkaar afgestemde bewonerskamer (ruim aanbod van stoelen, tafels, zorgkasten, zorgnachtkasten en toebehoren).

➡ Mogelijkheid tot kosteloze warehousing binnen het FMB care magazijn.

➡ Een complete (technische) dienstverlening om u maximaal te ontzorgen en de kosten na aanschaf zo laag mogelijk te houden.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details