Polyrey Compact Reysipur® panelen
00:47
17-10-2017

Durf, innovatie en creativiteit voor alle interieurprojecten

Polyrey heeft als vooraanstaand merk van decoratieve Hoge Druk Laminaat (HPL) meer dan zestig jaar expertise opgebouwd in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardig materiaal.

Als partner van alle belangrijke interieurbouwers heeft Polyrey een stevige reputatie weten op te bouwen met diverse topproducten: HPL-laminaat en compact-HPL, dat een oppervlaktebekleding biedt die stootvast, kras- en waterbestendig is; Reysipur®, een compact zelfdragend HPL-paneel voor interieurtoepassingen en Panoprey®, gemelamineerde panelen. Al deze topproducten combineren hoge kwaliteit met oppervlakte-esthetiek. Het plaatmateriaal is bovendien beschikbaar in een groot aantal afmetingen, zet indrukwekkende technische prestaties neer en bezit waardevolle labels. Het plaatmateriaal van Polyrey wordt in tal van sectoren toegepast: van overheden tot ziekenhuizen en musea.

Polyrey Monochrom Vibration

Polyrey is de enige fabrikant die het antibacteriële Sanitized-certificaat kan aanbieden op alle plaatmateriaal en compacte artikelen, dankzij een behandeling met zilverionen die getest is op zeven bacteriën. Bovendien draagt het materiaal ook het A-label voor de uitstoot van COV en E1 voor formaldehyde. Het is dan ook bijzonder geschikt voor ERP en ziekenhuizen of laboratoria.

Van extra mat tot hoogglanzend, van een effen structuur tot een lijneffect, de structuren van Polyrey maken elk decor compleet en geven extra dimensie. Polyrey biedt zo veertien structuren die dankzij hun lichtspel en diepte elk decor accentueren in functie van de combinaties die Polyrey aanbiedt. Een bijzonder rijk en volledig aanbod dat alle architecten en designers zal aanspreken!

Polyrey Monochrom Vibration HPL

Voor meer informatie www.polyrey.com

Beeld: Romain Chambodut / Defijn

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom bouw in de zorg.

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Bouwen aan de Zorg partners

Veilige-Haven ModuleoHenk Vincent en Jo Dendauw