Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Healing Environment

Duurzaam en hoogwaardig kunstleer voor interieur én exterieur

ADDPRO1
Warm, uitnodigend en tijdloos.

Tekst | Vyva Fabrics

Beeld | Vyva Fabrics

13 oktober 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Vyva Fabrics introduceert de nieuwe collectie Harlow, bestaande uit duurzaam en hoogkwalitatief kunstleer dat oogt als natuurlijk linnen en prettig aanvoelt. De bekledingsstof is verkrijgbaar in maar liefst 31 intense, warme tinten die elk interieur én exterieur, modern en klassiek, laten sprankelen. 

De collectie heeft het ecolabel Oeko-Tex 100. Dit kwaliteitslabel garandeert dat het kunstleer geen stoffen bevat die schadelijk kunnen zijn voor mens of milieu. Het innovatieve materiaal in de collectie Harlow is dan ook geheel ftalaat-vrij. Het kunstleer heeft een slijtvastheid van maar liefst 800.000 Martindale; het is dus praktisch onverwoestbaar en kan een leven lang mee. De bekledingsstof voor binnen en buiten is bovendien vlekbestendig en antibacterieel.

De zorgvuldig samengestelde tinten doen denken aan superfoods en specerijen.

De voor Vyva Fabrics kenmerkende bijzondere kleuren keren uiteraard terug in de collectie Harlow. Warm, uitnodigend en tijdloos. De 31 zorgvuldig samengestelde tinten doen denken aan superfoods en specerijen, zoals Goji Berry, Elderberry (Vlierbes), Chia Seed, Turmeric (Kurkuma) en Cinnamon (Kaneel).

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details