Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Duurzaam en hoogwaardig kunstleer voor interieur én exterieur
Warm, uitnodigend en tijdloos.

Duurzaam en hoogwaardig kunstleer voor interieur én exterieur

Vyva Fabrics introduceert de nieuwe collectie Harlow, bestaande uit duurzaam en hoogkwalitatief kunstleer dat oogt als natuurlijk linnen en prettig aanvoelt. De bekledingsstof is verkrijgbaar in maar liefst 31 intense, warme tinten die elk interieur én exterieur, modern en klassiek, laten sprankelen. 

De collectie heeft het ecolabel Oeko-Tex 100. Dit kwaliteitslabel garandeert dat het kunstleer geen stoffen bevat die schadelijk kunnen zijn voor mens of milieu. Het innovatieve materiaal in de collectie Harlow is dan ook geheel ftalaat-vrij. Het kunstleer heeft een slijtvastheid van maar liefst 800.000 Martindale; het is dus praktisch onverwoestbaar en kan een leven lang mee. De bekledingsstof voor binnen en buiten is bovendien vlekbestendig en antibacterieel.

De zorgvuldig samengestelde tinten doen denken aan superfoods en specerijen.

De voor Vyva Fabrics kenmerkende bijzondere kleuren keren uiteraard terug in de collectie Harlow. Warm, uitnodigend en tijdloos. De 31 zorgvuldig samengestelde tinten doen denken aan superfoods en specerijen, zoals Goji Berry, Elderberry (Vlierbes), Chia Seed, Turmeric (Kurkuma) en Cinnamon (Kaneel).

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details