Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Productinformatie

Duurzame en hoogwaardige bekledingsstof voor binnen en buiten

IMG_6235
De bekledingsstof is verkrijgbaar in maar liefst 31 intense, warme tinten.

Tekst | Vyva Fabrics

Beeld | Vyva Fabrics

26 januari 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Harlow is een duurzaam en hoogkwalitatief kunstleer, dat oogt als natuurlijk linnen en prettig aanvoelt. De bekledingsstof is verkrijgbaar in maar liefst 31 intense, warme tinten die elk interieur en exterieur, modern en klassiek, laten sprankelen. 

Harlow is een duurzaam en hoogkwalitatief kunstleer, dat oogt als natuurlijk linnen en prettig aanvoelt.

De collectie beschikt over het ecolabel OEKO-TEX Standard 100. Dit kwaliteitslabel garandeert dat het kunstleer geen stoffen bevat die schadelijk kunnen zijn voor mens of milieu. Het innovatieve materiaal in de collectie Harlow is dan ook geheel ftalaat-vrij.

Het kunstleer heeft een slijtvastheid van maar liefst 800.000 Martindale; het is dus praktisch onverwoestbaar en kan een leven lang mee. De bekledingsstof voor binnen en buiten is bovendien vlekbestendig en antibacterieel.

De 31 zorgvuldig samengestelde warme, uitnodigende en tijdloze tinten doen denken aan superfoods en specerijen, zoals Goji Berry, Elderberry, Chia Seed, Turmeric en Cinnamon.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details