Schindler
00:58
28-08-2018

Duurzame verstedelijking & projectontwikkeling

‘Smart buildings’, ‘smart cities’, ‘smart mobility’ , ‘duurzaam ontwikkelen’ , zijn termen die vandaag alom tegenwoordig zijn. Vaak gaat het over goede ideeën om onze gebouwen, hetzij residentieel, hetzij commercieel, te voorzien van de laatste slimme snufjes.

Vooral het energieverbruik staat hierbij centraal. Uiteraard belangrijk, maar niet het enige wat een gebouw ‘smart’ maakt!

We kunnen ons de vraag stellen of er buiten het ‘energieverbruik’ van een gebouw er nog andere factoren van invloed zijn die voor onze gebouwen, steden en bijhorende mobiliteit voordelen kunnen bieden, indien ‘smart’ ontwikkelt?

Wat kunnen onze projectontwikkelaars doen om ook de omgevingskwaliteit, mobiliteit en ‘convenience’ te verbeteren voor onze burgers, maatschappij en economie?

Het antwoord vind je alvast bij Schindler. Al 35 jaar zijn we specialist als het gaat over traffic-control & bestemmingsbesturingen ( bijv : myPort ). Onze ervaringen op het vlak van passagiersstromen in een gebouw leverden ons inzichten op om deze voordelen ook te verlengen zowel ‘in’ als ‘buiten’ het gebouw.

Internet of Elevators & Escalators ( IoEE, IoT ) en het digitaliseren van vele klantvriendelijke toepassingen op onze liften hebben er ons toe aangezet om een samenwerking af te sluiten met het Belgische technologiebedrijf Bringme.

Al of niet gecombineerd met onze in-huis-oplossingen, biedt Schindler voortaan een ‘all-in-one-postkantoor’ aan, dewelke projectontwikkelaars toelaat ‘duurzame verstedelijking’ na te streven.

Zo krijgen bewoners er een pak voordelen bij. Nooit meer een gemist pakketje, geen tijdverlies meer voor de ‘ontvanger’, noch voor de ‘koerier’ , grotere veiligheid in het gebouw, geen extra trafiek op onze wegen om in afhaalpunten pakketten te gaan zoeken, minder trafiek door hogere efficiëntie bij ‘gecombineerde leveringen & afhalingen’, minder CO2 uitstoot, BREEAM outstanding enz…

Veel meer faciliteiten voor die 1 miljard mensen die elke dag onze lift gebruiken. En vooral meer tijd over om andere leuke dingen te doen !

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom bouw in de zorg.

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: BREEAM , Schindler , Smart , specialist

Bouwen aan de Zorg partners

BedwandpanelenTransport OK’s