Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Een aangename sfeer en kwalitatief goed meubilair
Blom heeft een ruim assortiment meubilair speciaal voor de zorg.

Een aangename sfeer en kwalitatief goed meubilair

Blom Interieurs weet als geen ander hoe ideeën kunnen worden omgezet in een uniek interieur voor uw zorginstelling. Vol passie creëert Blom creatieve interieurconcepten waarbij het bedrijf maar één doel voor ogen heeft: bewoners en medewerkers positief verrassen.

Een zorginstelling waar bewoners zich thuis voelen, waar familieleden graag op bezoek komen en waar tegelijkertijd de nodige zorg binnen handbereik is. Een werkomgeving waar medewerkers zich prettig voelen en ergonomie van groot belang is. Blom kan de valkuil van concessies omzeilen door in de veelheid van doelgroepen kansen te zien. Waar komen de bewoners vandaan, in welke tijd waren zij jong, wat waren hun idealen? Blom’s interieurontwerpers spelen hier op in door concepten te bedenken waarin iedereen de ruimte krijgt, zonder eenheid van stijl te verliezen. Hiermee creëert Blom een aangename sfeer waar iedereen zich prettig bij voelt.

CREATIEF

Dankzij jarenlange ervaring met zorgprojecten begrijpt Blom waar écht vraag naar is. Zo heeft Blom een ruim assortiment meubilair speciaal voor de zorg, met bijvoorbeeld een grote collectie zitmeubelen die op verschillende manieren verstelbaar zijn en rekening houden met de behoefte van ouderen. Op basis van de wensen van uw collega’s, de bewoners en het budget zoeken Blom’s interieurontwerpers naar dat wat het beste bij uw organisatie past. Blom hanteert daarbij één stijl: de stijl die naadloos bij u aansluit.

Blom hanteert één stijl: de stijl die naadloos bij u aansluit.

ONTZORGEN 

Als sinds de oprichting door overgrootvader Jan Antoni Blom profileert Blom Interieurs zich als ‘totaalontzorger’. Daarom snapt Blom dat een turnkey project vooral vraagt om toewijding, waarbij na afronding de sleutel met liefde en een voldaan gevoel wordt overhandigd. 

DUURZAAMHEID

Het welzijn van mensen reikt verder dan die ene zorgwoning of kleinschalige woonkamer. Blom is zuinig op de prachtige aarde en voert daarom een duurzaam beleid op inkoop, energie, materialen en vervoer. Blom bedenkt creatieve concepten door kwalitatief uitstekende en duurzame materialen te gebruiken. Daarnaast laat ze de producten zo dicht mogelijk bij huis fabriceren, om
zo de milieubelasting en transportkosten
te reduceren.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details