Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Eén aanspreekpunt voor al uw OK-vraagstukken

Eén aanspreekpunt voor al uw OK-vraagstukken

De OK is een fascinerende ruimte, het hart van het ziekenhuis of de kliniek. Hier werken specialisten met hun team in een comfortabele werkomgeving aan de optimale zorg voor hun patiënten. Om deze optimale zorg te kunnen bieden, dienen het werkproces, de inrichting en de ruimte goed op elkaar te zijn afgestemd.

Hoe is dit binnen uw organisatie geregeld? En hoe zorgt uw organisatie ervoor dat de OK’s toekomstbestendig blijven? Voor het coördineren van deze vraagstukken is er nu een integrale oplossing: het Flex-OK-concept. Of het nu nieuwbouw betreft of een bestaande situatie, het afstemmen van het werkproces, de inrichting en de bouw is een doorlopend proces. Technische en innovatieve ontwikkelingen in de medische sector gaan zeer snel. Daarom is het wenselijk dat de OK-omgeving zo flexibel mogelijk wordt gerealiseerd. Denk hierbij eens aan uitwisselbare wandpanelen, een modulair aanpasbaar plenum en flexibele oplossingen met betrekking tot luchtbehandeling.
foto 3

Met alleen een lege toekomstbestendige OK-ruimte kan nog geen optimale zorg worden geboden. Met inzicht in uw specifieke werkproces dient de medische inventaris te worden bepaald. Wij vertalen de behoeften van de gebruikers naar de positie en benodigde voorzieningen in de OK. Hierbij houden we rekening met uw specifieke voorkeuren. Het Flex-OK-concept biedt optimale integratie van techniek en medische inventaris binnen de toekomstbestendige OK-ruimte. En dat alles via één vast aanspreekpunt. U hoeft niet met een groot aantal verschillende vertegenwoordigers van producenten in onderhandeling. De Flex-OK-adviseur coördineert samen met u al uw OK-vraagstukken en is tevens verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Ontzorgen
Door toepassing van een samenwerkingsnetwerk van diverse kennisbedrijven (cocreatie), zijn wij in staat om u volledig te ontzorgen. Van bouwstrategie tot aan het up-to-date houden en volledig beheren van de OK’s. Toekomstige veranderingen in vierkante meters en aanpassingen in de techniek of medische inventaris, zijn eenvoudig uit te voeren. U heeft te allen tijde een OK die maximaal beschikbaar is en aan alle eisen en wensen van deze tijd voldoet.

Bij Interflow is een complete en volledig operationele Flex-Ok gebouwd. U bent van harte welkom voor een bezoek. Ga voor meer informatie naar onze website www.flexok.nl of neem contact op met Flex-OK-adviseur Erik Burgmeijer, (0227) 60 28 44 of erik.burgmeijer@interflow.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details