Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Een bed voor elke zorgvraag: van klinisch tot zeer luxe
Echt hout wordt gebruikt voor de designvariant Aura Chalet.

Een bed voor elke zorgvraag: van klinisch tot zeer luxe

Verpleegbedden en meubelen voor mensen met hoge eisen aan design en comfort in de zorgomgeving staan centraal bij Medifix. Directeur Joris van Campenhout: “Wij zijn heel goed in verpleegbedden voor verschillende disciplines, waarbij design altijd hand in hand gaat met veiligheid en functionaliteit.”

Om in te spelen op de vraag vanuit de verschillende zorginstellingen, van kleinschalig wonen tot verpleeghuizen en van privéklinieken tot psychiatrie, én op de behoefte aan meer individualiteit en huiselijk design, biedt Medifix een breed scala aan bedden. “Ons aanbod is in te delen in vier verschillende typen, van basis tot zeer luxe. Alle bedden hebben gemeen dat er veel configuratiemogelijkheden zijn. Van het voordelige bed-in-bed-systeem en de ultra lage versies voor valpreventie tot het individuele comfort-verpleegbed met ombouw. Alle bedden voldoen volledig aan de normen voor medische producten en garanderen een veilige omgeving voor bewoners en tevens een ergonomische werkomgeving voor verplegend personeel.” Zo zijn er voor gebruik in de psychiatrie speciale, extra robuuste bedden, die manueel ingesteld kunnen worden zodat geen kabels en snoeren aanwezig zijn.

Brede mogelijkheden in verschillende prijsklassen

Ayleen is de basic serie, terwijl Impulse het meest gebruikte bed in verpleeghuizen is. “Dit kunnen we leveren in veel verschillende afmetingen, van 80 tot 120 cm breed, maar ook in een extra lage uitvoering voor valgevaarlijke cliënten.” De Aura collectie combineert een huiselijke sfeer en de luxe van een hotel. De Aura Loft bijvoorbeeld is een design laagverpleegbed, geschikt voor dagelijks gebruik en met een hoog comfortniveau en een eenvoudige en veilige bediening. Echt hout wordt gebruikt voor de designvariant Aura Chalet. Voor wie echt een exclusief, volledig naar smaak samengesteld bed wil, is er de collectie Individual. Van ­Campenhout: “Hierbij zijn luxe materialen zoals leer mogelijk.”

Flexibel en veilig

Medifix verkoopt o.a. zorgmeubilair dat zich in de loop van het leven flexibel aanpast aan de veranderende behoeften. Mensen die ziek zijn of zorg nodig hebben, verlangen naar een veilige omgeving. Met het meubilair vertrouwen architecten, logistieke planners en inkoopmanagers op duurzame oplossingen voor de uiteenlopende behoeften van bewoners en zorg.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details