Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Een gloednieuw vakevent voor de design sector waar de designproducten & trends van morgen worden voorgesteld: dàt is DESIGN NATION!

Een gloednieuw vakevent voor de design sector waar de designproducten & trends van morgen worden voorgesteld: dàt is DESIGN NATION!

Toonaangevende designmerken presenteren hun innovaties aan een professioneel publiek van aankopers en beslissingsnemers actief in verschillende domeinen van de contract & projectmarkt: inrichting van kantoren, projectontwikkeling, design allerhande healthcare faciliteiten, high-end hotels, restaurants & bars, publieke en overige hospitality ruimtes, …

Op Design Nation vind je onder meer meubelstukken, vloerbekleding, design objecten, textiel, verlichting, indoor ramen & deuren en sanitair die een perfecte match zijn voor de inrichting van jouw projecten.

Dit nieuwe B2B event is een hoogst efficiënte 2-daagse waar je ondergedompeld wordt in een unieke en inspirerende scenografie! Netwerken in een setting die ongezien is én waarin de objecten & merken centraal staan.

Inspiratie in de ruime zin van het woord ook door de features die aan bod komen. De Trend Stage staat centraal en geeft onder meer het woord aan Hilde Francq, Christine Boland, Bjorn Verlinde, The Designer of the Year & Hannah Hombergen. Topnamen die in hun vakgebied als referentie gelden.

Een dedicated area ingericht door de Designer of the Year – in samenwerking met Knack Weekend – staat ook ingepland, net als de pop-up Design Library in samenwerking met Boekenhuis Theoria.

Beleving staat centraal, zoveel is zeker!

Bezoek Design Nation op donderdag 19 tussen 12:00 en 20:00 of op
vrijdag 20 oktober van 11:00 tot 19:00.

Reserveer als design professional nú al je tickets!

Meer informatie? info@design-nation.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details